Samen de mooiste tijd beleven


Welkom bij Libéma!

Libéma hecht veel waarde aan een cultuur waar vertrouwen, vrijheid en samenwerking centraal staan. We moedigen collega’s aan om hun eigen ideeën te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van het team. Bij Libéma is er ruimte voor eigen inbreng en door actief samen te werken creëren we niet alleen positieve gastervaringen, maar draagt dit ook bij aan een duurzamere toekomst.

Wat maakt Libéma zo bijzonder?

Een hecht familiebedrijf

Bij Libéma ben je altijd welkom. Of het nu een evenement is waar je aan bijdraagt, gasten ontvangt in één van onze mooie parken of je collega’s bijstaat met jouw expertise vanuit het hoofdkantoor, jij zorgt ervoor dat iedereen inclusief jezelf, de mooiste tijd beleeft! Dit gezamenlijke doel verbind ons, ongeacht waar je werkt, bij ons ben je deel van onze familie. Kom bij ons team en maak samen met ons elke dag bijzonder.

 

Een unieke werkplek

Werken bij Libéma betekent werken in een unieke werkomgeving, heel divers en verschillend per locatie. We hebben voor iedereen een plek die aansluit bij zijn of haar wensen en interesse. Denk aan de energie van grote evenementen, de rust tussen de dieren in onze dierentuinen, de historie van een vliegtuigmuseum of de adrenaline in een klimpark. Elke dag biedt een nieuw avontuur.

Draag bij aan een duurzame toekomst

Bij Libéma werk je niet alleen op unieke locaties, maar draag je ook bij aan een duurzame toekomst voor de generaties na ons. Samen werken we aan natuurbehoud, dierbescherming en het behoud van de historie van vliegtuigen.

Zorg voor elkaar

We zorgen niet alleen graag voor elkaar, de dieren en de gasten maar ook voor de mensen om ons heen. De locaties van Libéma liggen vaak midden in steden en dorpen en we zijn ook echt onderdeel van deze gemeenschappen. Behalve dat we een plek bieden om te werken en elkaar te ontmoeten, ondersteunen we ook culturele en educatieve programma’s en sociale initiatieven. Daarnaast zetten we ons ook in voor regionale en nationale doelen.

“Bij Libéma worden initiatief en creativiteit aangemoedigd. Het is bijzonder om te zien hoe onze ideeën werkelijkheid worden en bijdragen aan de gasttevredenheid en het succes van ons team.”

“Bij Libéma is geen dag hetzelfde. Als creatief ontwerper werk ik aan diverse projecten die bijdragen aan de verbetering en modernisering van onze locaties. Het is geweldig om te zien hoe mijn werk direct impact heeft op de ervaring van onze gasten.”

Als iemand die van dieren houdt, geniet ik enorm van mijn werk bij Libéma. Naast de verzorging van de dieren, werken we aan projecten die bijdragen aan hun voortbestaan. Ik ben trots dat ik hieraan kan bijdragen.”