Stages

0 filters actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen

Stagiair(e) Servicebalie

1931 Congrescentrum, Stage

Wil jij graag een Front Office stage in een prachtige Beurzen & Evenementen locatie? Kom dan stage lopen bij de Service Balie! Binnen deze veelzijdige afdeling ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, relaties en collega’s tijdens grote evenementen. Tevens vervul je alle voorkomende recept

Stagiair(e) Service Medewerker

Bioscoop Goes, Stage

Als Stagiair(e) Service Medewerker ben jij hét gezicht voor onze gasten! Samen met een team van ongeveer 20 medewerkers zorg jij voor een gastgericht verblijf van onze gasten voor, tijdens én na de voorstelling.

Stagiair(e) Secretariaat

Libéma Hoofdkantoor, Stage

Ben jij op zoek naar een secretariële stage? Kan je goed plannen, werk je secuur en zoek je afwisseling en de mogelijkheid om zelfstandig zaken op te pakken? Dan is dit dé stage voor jou!
Als stagiair(e) op de afdeling Sales van Aviodrome ondersteun je de Sales Medewerker Evenementen in de breedste zin van het woord. Je ondersteunt bij offertes, reserveringen en aftersales. Zoek jij een afwisselende stage waar je all facetten van het salesvak leert? Dit is je kans!
Als stagiair(e) Sales ga je aan de slag voor het evenement TuinIdee. Ben jij op zoek naar een uitdagende, dynamische en commerciële stage? Houd jij van vrijheid, eigen inbreng en wil je zoveel mogelijk leren? Dan is dit je kans!
Als stagiair(e) Management Assistente ondersteun je de General Manager, maar ook alle leden van het MT op een proactieve, efficiënte en doelgerichte manier bij de uitvoering van haar werkzaamheden.

Stagiair(e) Outdoor & Recreatie

De Buitenjan / Klimrijk, Stage

Als Stagiair(e) Outdoor & Recreatie begeleid je diverse outdooractiviteiten waaronder klimmen in het park, shootinggames, laser combat, gps tochten. Je geeft instructie en begeleidt verschillende groepen.

Stagiair(e) Sales 1931 Congrescentrum

1931 Congrescentrum, Stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële meeloopstage? Dit is jouw kans! Je ondersteunt de afdeling Sales bij het maken van offertes, contracten en marktactiviteiten. Uiteraard mag je ook klantafspraken en presentaties bijwonen. Zo leer je alle facetten van het salesvak!
Ben jij op zoek naar een uitdagende, dynamische en commerciële stage? Houd jij van vrijheid, eigen inbreng en wil je zoveel mogelijk leren? Dan is dit je kans!
Wil jij jouw horeca ervaring verbreden en onderdeel uitmaken van een gedreven team? Dan is dit dé stage voor jou, geen stagedag is hetzelfde!

Stagiair(e) Horeca Keuken

Safari Resort Beekse Bergen, Stage

Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan stage lopen in onze keukenbrigade!

Stagiair(e) Horeca

Brabanthallen, Stage

Wil jij jouw horeca ervaring verbreden door onderdeel uit te maken van spetterende dance events of interessante congressen? Dan is dit dé stage voor jou! Jouw stagedag is nooit hetzelfde!

Stagiair(e) Horeca

Safari Resort Beekse Bergen, Stage

Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan stage lopen in ons horecateam!

Stagiair(e) Horeca

Vakantiepark Dierenbos, Stage

Jouw werkzaamheden bestaan uit het meewerken in het horecateam. Daarnaast voer je indien nodig je stageopdracht uit en help je mee het resultaat van het restaurant of van een andere verkoopunit te verbeteren.

Stagiair(e) Grafisch Vormgever

Brabanthallen, Stage

Als Stagiair(e) Grafisch Vormgever ondersteun je de afdeling marketing met het uitvoeren van DTP- en vormgevingswerkzaamheden voor off – en online (communicatie) middelen. Jouw dag is nooit hetzelfde!

Stagiair(e) Horeca

1931 Congrescentrum, Stage

Wil jij jouw horeca ervaring verbreden door onderdeel uit te maken van mooie events of interessante congressen? Dan is dit dé stage voor jou! Jouw stagedag is nooit hetzelfde!

Stagiair(e) Front Office

Vakantiepark Dierenbos, Stage

Als Front Office stagiair(e) verzorg jij een gastvrij ontvangst en een perfecte dienstverlening aan onze gasten. Je checkt gasten in en informeert gasten actief over de regio. Je helpt gasten bij storingen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen, je rekent af en verricht kassawerkzaamheden

Stagiair(e) Gastenservice & Service Center

Vakantiepark Beekse Bergen, Stage

In deze stage handel jij samen met jouw collega’s al het gastencontact af via diverse communicatiekanalen. Jij bent het aanspreekpunt voor alle vragen, problemen en storingen. Ook ontvang je onze gasten als zij arriveren bij Vakantiepark Beekse Bergen of onze gastenservice bezoeken met vragen.
Als Stagiair(e) Gastenservice zorg je voor een gastvrije ontvangst in ons prachtige Safaripark. Eén stap over de drempel van de Gastenservice en je wordt ondergedompeld in een unieke safaribeleving.
De dierverzorger is verantwoordelijk voor het welzijn van onze dieren en het geven van informatie over de dieren aan onze bezoekers. Als stagiair(e) draai je volledig mee als het gaat om het verzorgen van onze dieren. Een super leerzame stage waarin je veel leert over de dieren.

Stagiair(e) Financiële Administratie

Libéma Hoofdkantoor, Stage

De serviceafdeling Finance & Administration bestaat uit 30 medewerkers die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan een gestructureerde financiële administratie. Als Stagiair(e) bied je ondersteuning aan de administratieve medewerkers.
In het kader van diverse collectieprojecten is Luchtvaartmuseum Aviodrome op zoek naar een stagiair die de collectiebeheerder kan ondersteunen. Daarnaast zijn er ook afstudeerprojecten beschikbaar.

Stagiair(e) Dierverzorging

Dierenrijk, Stage

Als Stagiair(e) Dierverzorging ondersteun je bij de zorg voor een goede voeding en verzorging van de dieren.

Stagiair(e) Attracties

Speelland Beekse Bergen, Stage

Als Stagiair(e) Attracties ontvang je de gasten bij je attractie, bedien je de attractie, maar ook zorg je voor de juiste veiligheid en het hanteren van de juiste procedures.
Als Stagiair(e) Back-Office Medewerker ben jij de administratieve duizendpoot voor onze collega’s! Jij ondersteunt het managementteam waar mogelijk met het runnen van de dagdagelijkse administratieve taken van de bioscoop.

Stagiair(e) Bouwtechnische Bedrijfskunde

Libéma Hoofdkantoor, Stage

Tijdens deze stage ondersteun je bij de bouw en onderhoud van diverse (dieren)verblijven en evenementenlocaties. Je ondersteunt bij calculaties, projecten en contracten. Zoek jij een uitdagende en afwisselende stage? Dit is je kans!
Als stagiaire animatie & entertainment bij de Vakantieparken van Libéma organiseer en begeleid je diverse activiteiten voor zowel kinderen (0-16 jaar) als volwassenen. Denk hierbij aan kidsclub activiteiten (knutselen, speurtochten etc.), minidisco en theater, evenementen sport- en wateractiviteiten