Stages

0 filters actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen
Als Stagiair(e) Marketing Analist van de divisie Beurzen- en Evenementen zet jij cijfers om in inzichten over de prestaties van onze venues, bioscoop en de eigen producties. Je hebt sterke analytische vaardigheden, hebt oog voor detail en gaat secuur te werk. Juist in deze tijd ben jij onmisbaar!
Check jij de hele dag door Instagram en Facebook? Zoek jij een social media stage in januari 2021 waarin je al jouw creativiteit en schrijf skills kwijt kan? Heb je een sterke affiniteit met Beurzen en Evenementen en volg jij een HBO opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagiair(e) Servicebalie

1931 Congrescentrum, Stage

Wil jij graag een Front Office stage in een prachtige Beurzen & Evenementen locatie? Kom dan stage lopen bij de Service Balie! Binnen deze veelzijdige afdeling ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, relaties en collega’s tijdens grote evenementen. Tevens vervul je alle voorkomende recept
Als stagiair(e) op de afdeling Sales van Aviodrome ondersteun je de Sales Medewerker Evenementen in de breedste zin van het woord. Je ondersteunt bij offertes, reserveringen en aftersales. Zoek jij een afwisselende stage waar je all facetten van het salesvak leert? Dit is je kans!
Als stagiair(e) Sales ga je aan de slag voor het evenement TuinIdee. Ben jij op zoek naar een uitdagende, dynamische en commerciële stage? Houd jij van vrijheid, eigen inbreng en wil je zoveel mogelijk leren? Dan is dit je kans!

Stagiair(e) Service Medewerker

Bioscoop Goes, Stage

Als Stagiair(e) Service Medewerker ben jij hét gezicht voor onze gasten! Samen met een team van ongeveer 20 medewerkers zorg jij voor een gastgericht verblijf van onze gasten voor, tijdens én na de voorstelling.

Stagiair(e) Outdoor & Recreatie

De Buitenjan / Klimrijk, Stage

Als Stagiair(e) Outdoor & Recreatie begeleid je diverse outdooractiviteiten waaronder klimmen in het park, shootinggames, laser combat, gps tochten. Je geeft instructie en begeleidt verschillende groepen.

Stagiair(e) Sales

1931 Congrescentrum, Stage

Zoek jij een dynamische stageplaats in de evenementenbranche? Ben jij een commerciële duizendpoot en wil jij werken voor dé mooiste evenementenlocatie van Zuid- Nederland? Lees dan verder!

Stagiair(e) Sales 1931 Congrescentrum

1931 Congrescentrum, Stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële meeloopstage? Dit is jouw kans! Je ondersteunt de afdeling Sales bij het maken van offertes, contracten en marktactiviteiten. Uiteraard mag je ook klantafspraken en presentaties bijwonen. Zo leer je alle facetten van het salesvak!
Ben jij op zoek naar een uitdagende, dynamische en commerciële stage? Houd jij van vrijheid, eigen inbreng en wil je zoveel mogelijk leren? Dan is dit je kans!
Wil jij jouw horeca ervaring verbreden en onderdeel uitmaken van een gedreven team? Dan is dit dé stage voor jou, geen stagedag is hetzelfde!

Stagiair(e) Horeca Keuken

Safari Resort Beekse Bergen, Stage

Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan stage lopen in onze keukenbrigade!
Als stagiair(e) Management Assistente ondersteun je de General Manager, maar ook alle leden van het MT op een proactieve, efficiënte en doelgerichte manier bij de uitvoering van haar werkzaamheden.

Stagiair(e) Horeca

Safari Resort Beekse Bergen, Stage

Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan stage lopen in ons horecateam!

Stagiair(e) Horeca

Vakantiepark Dierenbos, Stage

Jouw werkzaamheden bestaan uit het meewerken in het horecateam. Daarnaast voer je indien nodig je stageopdracht uit en help je mee het resultaat van het restaurant of van een andere verkoopunit te verbeteren.

Stagiair(e) Guest Services & Market

Safari Resort Beekse Bergen, Stage

Als Stagiair(e) Guest Services & Market zorg je voor een gastvrij ontvangst in ons unieke Safari Resort. Jij bent het aanspreekpunt voor alle gasten van het Safari Resort. Van informatie verstrekken over de omgeving, reserveringen maken, kassa- en winkelwerkzaamheden voor de Market tot klachtenafhan

Stagiair(e) Horeca

1931 Congrescentrum, Stage

Wil jij jouw horeca ervaring verbreden door onderdeel uit te maken van mooie events of interessante congressen? Dan is dit dé stage voor jou! Jouw stagedag is nooit hetzelfde!

Stagiair(e) Horeca

Brabanthallen, Stage

Wil jij jouw horeca ervaring verbreden door onderdeel uit te maken van spetterende dance events of interessante congressen? Dan is dit dé stage voor jou! Jouw stagedag is nooit hetzelfde!

Stagiair(e) Gastenservice & Service Center

Vakantiepark Beekse Bergen, Stage

In deze stage handel jij samen met jouw collega’s al het gastencontact af via diverse communicatiekanalen. Jij bent het aanspreekpunt voor alle vragen, problemen en storingen. Ook ontvang je onze gasten als zij arriveren bij Vakantiepark Beekse Bergen of onze gastenservice bezoeken met vragen.
Als Stagiair(e) Gastenservice zorg je voor een gastvrije ontvangst in ons prachtige Safaripark. Eén stap over de drempel van de Gastenservice en je wordt ondergedompeld in een unieke safaribeleving.
Als Stagiair(e) Grafisch Vormgever ondersteun je de afdeling marketing met het uitvoeren van DTP- en vormgevingswerkzaamheden voor off – en online (communicatie) middelen. Jouw dag is nooit hetzelfde!
De dierverzorger is verantwoordelijk voor het welzijn van onze dieren en het geven van informatie over de dieren aan onze bezoekers. Als stagiair(e) draai je volledig mee als het gaat om het verzorgen van onze dieren. Een super leerzame stage waarin je veel leert over de dieren.

Stagiair(e) Financiële Administratie

Libéma Hoofdkantoor, Stage

De serviceafdeling Finance & Administration bestaat uit 30 medewerkers die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan een gestructureerde financiële administratie. Als Stagiair(e) bied je ondersteuning aan de administratieve medewerkers.

Stagiair(e) Bouwtechnische Bedrijfskunde

Libéma Hoofdkantoor, Stage

Tijdens deze stage ondersteun je bij de bouw en onderhoud van diverse (dieren)verblijven en evenementenlocaties. Je ondersteunt bij calculaties, projecten en contracten. Zoek jij een uitdagende en afwisselende stage? Dit is je kans!
In het kader van diverse collectieprojecten is Luchtvaartmuseum Aviodrome op zoek naar een stagiair die de collectiebeheerder kan ondersteunen. Daarnaast zijn er ook afstudeerprojecten beschikbaar.

Stagiair(e) Dierverzorging

Dierenrijk, Stage

Als Stagiair(e) Dierverzorging ondersteun je bij de zorg voor een goede voeding en verzorging van de dieren.

Stagiair(e) Attracties

Speelland Beekse Bergen, Stage

Als Stagiair(e) Attracties ontvang je de gasten bij je attractie, bedien je de attractie, maar ook zorg je voor de juiste veiligheid en het hanteren van de juiste procedures.
Als Stagiair(e) Back-Office Medewerker ben jij de administratieve duizendpoot voor onze collega’s! Jij ondersteunt het managementteam waar mogelijk met het runnen van de dagdagelijkse administratieve taken van de bioscoop.

Stagiair(e) Animatie & Entertainment

Vakantiepark Dierenbos, Stage

Als stagiair(e) animatie & entertainment ben je er echt voor de gast. Je zorgt er samen met het team voor dat de kinderen en hun ouders een onvergetelijke vakantie hebben in een unieke omgeving. Je organiseert en begeleidt diverse activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen.
Als stagiaire animatie & entertainment bij de Vakantieparken van Libéma organiseer en begeleid je diverse activiteiten voor zowel kinderen (0-16 jaar) als volwassenen. Denk hierbij aan kidsclub activiteiten (knutselen, speurtochten etc.), minidisco en theater, evenementen sport- en wateractiviteiten