Bijbanen

0 filters actief
Locatie
Opleidingsniveau
Carriereniveau
Functiegroep
Plaats

Afwashulp

Brabanthallen, Oproepkracht

Binnen onze afdeling horeca zijn wij verantwoordelijk voor de perfecte dienstverlening aan onze bezoekers. Jij biedt ondersteuning in onze keuken als het gaat om de afwas. Je zal veelal worden ingezet tijdens muziekevenementen, beurzen en grote zakelijke evenementen.

Medewerker Huishoudelijke Dienst / Gastvrouw

Hippisch Centrum Deurne, Oproepkracht

Als Medewerker Huishoudelijke Dienst / Gastvrouw ben je verantwoordelijk voor het verblijfsklaar maken van gastenaccommodaties en het  verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in alle ruimtes van onze locatie.

Event Medewerker Schoonmaak

IJsselhallen, Oproepkracht

Jij zorgt in deze functie voor de perfecte dienstverlening aan onze bezoekers middels schoonmaakwerkzaamheden vooraf, tijdens en na afloop van evenementen.
Jij bent het aanspreekpunt van onze gast en jij zorgt ervoor dat onze gast de mooiste tijd bij ons beleeft. Je zal veelal worden ingezet tijdens muziekevenementen, beurzen en grote zakelijke evenementen.

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Dierenrijk, Oproepkracht

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de (sanitair)gebouwen. Je zorgt voor een correcte uitstraling en voor order en netheid.
Je verricht o.a. activiteiten op het gebied van transport, op- en afbouw van evenementen.

Kassamedewerker

Brabanthallen, Oproepkracht

Als kassamedewerker zorg je tijdens evenementen voor een juiste, volledige en tijdige administratie van het contante en pin geldverkeer. Jij bent het  aanspreekpunt van onze gast voor wat betreft muntenverkoop. Je zal veelal worden ingezet tijdens muziekevenementen, beurzen en grote evenementen.

Horeca Medewerker

Expo Haarlemmermeer, Oproepkracht

Jij bent verantwoordelijk voor de perfecte dienstverlening aan onze bezoekers. Je zal veelal worden ingezet tijdens (muziek)evenementen, beurzen en grote zakelijke evenementen. Wil jij jouw horeca ervaring verbreden door onderdeel uit te maken van spetterende events? Reageer dan nu!

Event Medewerker Schoonmaak

Brabanthallen, Oproepkracht

Als Event Medewerker Schoonmaak zorg jij ervoor dat onze gast met een schoon en prettig gevoel onze sanitaire voorzieningen verlaat. Daarnaast verricht je schoonmaakwerkzaamheden voor, tijdens en na evenementen.

Horeca Medewerker

Sportiom, Oproepkracht

Bij Sportiom ’s-Hertogenbosch hebben wij verschillende horecapunten, zodat je veel meekrijgt van de sfeer en dynamiek als onze gasten bij ons de mooiste tijd beleven. Als medewerker horeca verzorg jij een gastvrije ontvangst en een perfecte dienstverlening aan onze gasten.

Meer informatie over bijbanen?