Een kijkje achter de schermen bij Libéma?

Ons team van enthousiaste oproepkrachten is opgebouwd uit studenten die dit werk naast hun studie doen als bijbaan en collega’s die parttime werken en hier hun carrière van maken.

Bijbanen

0 filters actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Carriereniveau
  • meer tonen
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen

Medewerk(st)er Gastenservice

Dierenrijk, Bijbaan

Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan werken als medewerker gastenservice bij Dierenrijk!
Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijk frisse en schone dag te bezorgen? Kom dan werken bij onze huishoudelijke dienst!

Horeca Medewerk(st)er

Dierenrijk, Bijbaan

Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan werken in ons horecateam!

Medewerk(st)er Groenvoorziening

AquaZoo Friesland, Bijbaan

Vind je het heerlijk om te werken in de buitenlucht, weet je van aanpakken en heb je ‘groene’ vingers? Kom dan werken in ons Groen team!

Medewerk(st)er Gastenservice

ZooParc Overloon, Bijbaan

Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan werken bij ZooParc Overloon!

Horeca Medewerk(st)er

ZooParc Overloon, Bijbaan

Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan werken in ons horecateam!

Nachtreceptionist(e)

Safari Resort Beekse Bergen, Bijbaan

Leef jij ’s nachts op? Dan is dit de baan voor jou. Als nachtportier bewaak je de veiligheid van onze gasten die overnachten in het Vakantiepark Beekse Bergen of het Safari Resort Beekse Bergen.

Supervisor Horeca

ZooParc Overloon, Bijbaan

Heb jij al leidinggevende ervaring  in de horeca of volg je momenteel een relevante horeca opleiding in die richting? Werkt jouw passie voor de horeca aanstekelijk? Dan ben jij de horecatijger die wij zoeken!

Pizzabakker / Pizzabezorger

Safari Resort Beekse Bergen, Bijbaan

Ben jij vriendelijk, enthousiast en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan werken in ons horecateam!

Snackbar Medewerk(st)er

Vakantiepark Beekse Bergen, Bijbaan

Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan werken in ons horecateam!

Parkeerwachter / Facilitair Medewerker

Safaripark Beekse Bergen, Bijbaan

Als Parkeerwachter ben jij het allereerste en vaak ook het laatste aanspreekpunt van ons park en dus ons visitekaartje. Een belangrijke functie, want jij zorgt ervoor dat onze gast na een vermoeiende reis direct zijn weg vindt bij aankomst en ontspannen kan beginnen aan zijn dagje uit of verblijf.

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Safari Resort Beekse Bergen, Bijbaan

Ben jij een opgeruimd, gezellig en gastgericht type en vind je het leuk een bijdrage leveren aan een onvergetelijke dag voor onze gasten? Reageer dan direct!

Medewerker Horeca

1931 Congrescentrum, Bijbaan

Een dynamische functie met veel vrijheid en flexibiliteit waarin elke dag letterlijk anders is! Je werkt vaak overdag en ben je de ene dag bezig met het opbouwen of bevoorraden van een horecapunten de andere dag serveer je tijdens het evenement de heerlijkste hapjes en drankjes.

Medewerker Horeca Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen, Bijbaan

In restaurant Moto bij Safari Resort Beekse Bergen werk je tussen de giraffen, zebra’s en neushoorns. De koks bereiden met verse producten luxe gerechten in het zicht van onze gasten. Je start met een hartelijk ontvangst en zorgt voor een professionele bediening aan tafel, aan de bar of de bowling.

Medewerker Gastenservice

Safari Resort Beekse Bergen, Bijbaan

Wij bieden jou een werkelijk unieke bijbaan tussen de wilde dieren. Als Medewerker Gastenservice zorg je voor een gastvrije ontvangst in ons unieke nieuwe luxe Safari Resort. Naast een mooi salaris bieden wij ook mooie extra's zoals gratis toegang tot Safaripark, deelname aan Libémacademy...

Medewerker Horeca

Aviodrome, Bijbaan

Als Medewerker Horeca verzorg jij een gastvrij ontvangst van en een perfecte dienstverlening aan onze gasten in onze zelfbedieningsrestaurants, horecapunten of tijdens zakelijke evenementen. De werkzaamheden kunnen variëren in zowel bedienen, keuken, afwas als counterhoreca.
Binnen onze afdeling Event Service zorg jij ervoor dat alle evenementen soepel verlopen, m.b.t. op- en afbouw, parkeerdiensten, schoonmaak en beveiliging. Een belangrijke taak dus! Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen en werk je in een enthousiast team van gepassioneerde collega's.
Als Parkeerbegeleider /Facilitair Medewerker bij Libéma werk je bij de mooiste evenementenlocaties van Nederland.Je bent het eerste aanspreekpunt en ons visitekaartje tijdens een evenement.

Event Medewerker Schoonmaak

IJsselhallen, Bijbaan

Als Event Medewerker Schoonmaak zorg jij ervoor dat onze gast met een schoon en prettig gevoel onze sanitaire voorzieningen verlaat.

Afwashulp

Safari Resort Beekse Bergen, Bijbaan

Binnen onze afdeling horeca zijn wij verantwoordelijk voor de perfecte dienstverlening aan onze bezoekers. Jij biedt ondersteuning in onze keuken.

Event Medewerker (Op- en Afbouw)

Brabanthallen, Bijbaan

Als op- en afbouw medewerker bij Libéma beurzen en evenementen is geen dag hetzelfde!