Een kijkje achter de schermen bij Libéma?

Bijbanen

0 filters actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Carriereniveau
  • meer tonen
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen

Horeca Medewerker

Sportiom, Oproepkracht

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende bijbaan voor tijdens de kerstvakantie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Afwashulp

Brabanthallen, Oproepkracht

Binnen onze afdeling horeca zijn wij verantwoordelijk voor de perfecte dienstverlening aan onze bezoekers. Jij biedt ondersteuning in onze keuken als het gaat om de afwas. Je zal veelal worden ingezet tijdens muziekevenementen, beurzen en grote zakelijke evenementen.

Medewerker Huishoudelijke Dienst / Gastvrouw

Hippisch Centrum Deurne, Oproepkracht

Als Medewerker Huishoudelijke Dienst / Gastvrouw ben je verantwoordelijk voor het verblijfsklaar maken van gastenaccommodaties en het  verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in alle ruimtes van onze locatie.

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Dierenrijk, Oproepkracht

Als medewerker huishoudelijke dienst draag je bij aan een fris en schoon Dierenrijk. De Dierverzorgers doen dit voor de dieren; jij doet dit voor de gasten en de medewerkers. En daar maak je ze ontzettend blij mee!
Je verricht o.a. activiteiten op het gebied van transport, op- en afbouw van evenementen.

Horeca Medewerker

Expo Haarlemmermeer, Oproepkracht

Jij bent verantwoordelijk voor de perfecte dienstverlening aan onze bezoekers. Je zal veelal worden ingezet tijdens (muziek)evenementen, beurzen en grote zakelijke evenementen. Wil jij jouw horeca ervaring verbreden door onderdeel uit te maken van spetterende events? Reageer dan nu!

Event Medewerker Schoonmaak

Brabanthallen, Oproepkracht

Als Event Medewerker Schoonmaak zorg jij ervoor dat onze gast met een schoon en prettig gevoel onze sanitaire voorzieningen verlaat. Daarnaast verricht je schoonmaakwerkzaamheden voor, tijdens en na evenementen.