Een kijkje achter de schermen bij Libéma?

Ons team van enthousiaste oproepkrachten is opgebouwd uit studenten die dit werk naast hun studie doen als bijbaan en collega’s die parttime werken en hier hun carrière van maken.

Bijbanen

0 filters actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Carriereniveau
  • meer tonen
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen

Medewerker schoonmaak

Hippisch Centrum Deurne, Oproepkracht

Samen met het team draag jij bij aan een fris en schoon Hippisch Centrum waar je onze gasten en jouw collega’s ontzettend blij mee maakt! Je werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van alle faciliteiten die behoren bij een hippisch locatie zoals zadelkamers, tribunes was- en poetsplaatsen.

Medewerker Gastenservice Safaripark

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Medewerker Gastenservice zorg je voor een gastvrije ontvangst in het mooie Safaripark. Eén stap over de drempel van de Gastenservice en je wordt ondergedompeld in een unieke safaribeleving.

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Samen met het team draag jij bij aan een fris en schoon Beekse Bergen waar je onze gasten en medewerkers ontzettend blij mee maakt! Je werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van de algemene ruimtes bij het Safaripark, Safari Resort en het Vakantiepark.

Medewerker Technische Dienst

Vakantiepark Dierenbos, Oproepkracht

Wij zijn voor het aankomende seizoen op zoek naar enthousiaste, handige medewerkers! Volg jij (bij voorkeur) een technische opleiding en ben je op zoek naar een leuke bijbaan om ervaring op te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Parkeerwachter / Facilitair Medewerker

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Parkeerwachter ben jij het allereerste en vaak ook het laatste aanspreekpunt van ons park en dus ons visitekaartje. Een belangrijke functie want jij zorgt ervoor dat onze gast na een vermoeiende reis direct zijn weg vindt bij aankomst en ontspannen kan beginnen aan zijn dagje uit of verblijf.

Pizzabezorger

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Ben jij nog opzoek naar een sportieve bijbaan voor in de avonduren? Als pizzabezorger bij Safari Resort Beekse Bergen rijd je op onze elektrische bezorgfiets een prachtige route tussen de dieren om de pizza’s op tijd te kunnen leveren.

Medewerker Schoonmaak

AquaZoo Friesland, Oproepkracht

In deze functie verricht je schoonmaakwerkzaamheden aan bedrijfs – en publieksruimten, zoals toiletten, horecaruimtes, kantoren etc..
Je verricht o.a. activiteiten op het gebied van transport, op- en afbouw van evenementen.

Medewerker Huishoudelijke Dienst

ZooParc Overloon, Oproepkracht

Wij bieden jou een werkelijk unieke werkomgeving tussen de dieren. Samen met het team draag jij bij aan een fris en schoon Zooparc Overloon waar je onze gasten en medewerkers ontzettend blij mee maakt!

Medewerker Bediening

Vakantiepark Dierenbos, Oproepkracht

Als Medewerker Bediening zorg je voor een gastgerichte service aan onze gasten, waarbij kwaliteit, snelheid, beleving en optimale service centraal staan. Je werkt in ons sfeervolle en gezellige restaurant en assisteert onze gasten bij onze bowlingbaan.

Medewerker Cafetaria

Vakantiepark Dierenbos, Oproepkracht

Als Medewerker Cafetaria zorg je voor een gastgerichte service aan onze gasten, waarbij kwaliteit, snelheid, beleving en optimale service centraal staan.

Medewerker Dierverzorging

AquaZoo Friesland, Oproepkracht

Volg jij momenteel een opleiding Dierverzorging en ben jij op zoek naar een leuke bijbaan als Dierverzorger, omdat je ervaring op wilt doen? Dan is dit de ideale bijbaan voor jou!

Keukenmedewerker

Vakantiepark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Keukenmedewerker assisteer je een team van professionele koks bij het maken van het ontbijtbuffet, lunchgerechten en diner.

Horeca Medewerker Klimrijk

De Buitenjan / Klimrijk, Oproepkracht

In onze horecagelegenheid is het gezellig druk met bezoekers die bij ons het ultieme dagje uit beleven. Bij ons zijn bezoekers écht blij met jouw komst. Als medewerker horeca verzorg jij een gastvrij ontvangst van en een perfecte dienstverlening aan onze bezoekers.

Horecatijger

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Horecatijger is jouw werkdag nooit hetzelfde. Je verzorgt een gastvrij ontvangst aan onze gasten. De werkzaamheden kunnen variëren van zowel bedienen, keukenwerkzaamheden tot pizzabezorging. Samen kijken we naar jouw ideale werkplek binnen de horeca.

Keukenhulp

Vakantiepark Dierenbos, Oproepkracht

Als Keukenhulp ondersteun je de koks in de keuken bij het bereiden van alle gerechten. Op de werkvloer hangt een ontspannen sfeer, immers zijn onze gasten op vakantie. Zie jij deze vacature wel zitten? Solliciteer dan direct.

Gastvrouw/Gastheer Horeca Safari Resort & Vakantiepark

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Bij ons werk je in een werkelijk unieke omgeving. Deze beleving wordt door jou verzorgd, je start met een hartelijke ontvangst en zorgt voor een professionele bediening aan tafel. Wij doen er alles aan om onze gasten zo veel mogelijk te verwennen, bij ons zijn gasten écht blij met jouw komst.

Horeca Medewerker

Expo Haarlemmermeer, Oproepkracht

Jij bent verantwoordelijk voor de perfecte dienstverlening aan onze bezoekers. Je zal veelal worden ingezet tijdens (muziek)evenementen, beurzen en grote zakelijke evenementen. Wil jij jouw horeca ervaring verbreden door onderdeel uit te maken van spetterende events? Reageer dan nu!

Horeca Medewerker

Sportiom, Oproepkracht

Een (bij)baan als Horeca Medewerker bij Sportiom is ideaal te combineren met een studie of middelbare school! We kennen zeer flexibele werktijden. Met behulp van een speciale App zijn wij altijd op de hoogte van jouw beschikbaarheid en kunnen we jouw rooster daar gemakkelijk op aanpassen.

Horeca Medewerker

Dierenrijk, Oproepkracht

Als Medewerker Horeca ben je breed inzetbaar op onze horecapunten binnen ons park. Je hebt in jouw dagelijkse werkzaamheden continu contact met onze gasten en zorgt ervoor dat zij optimaal genieten van de versnaperingen die zij tijdens hun bezoek aan ons park nuttigen.

Gastvrouw/Gastheer Horeca Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

Wij bieden jou een unieke werkomgeving tussen de wilde dieren. Als Gastvrouw/Gastheer in de Horeca bij Beekse Bergen ben je breed inzetbaar. Je staat in de diverse horecagelegenheden in Speelland of het Safaripark . Je werkt samen met een gezellig jong team die net als jij passie hebben voor horeca.

Event Medewerker Schoonmaak

Brabanthallen, Oproepkracht

Als Event Medewerker Schoonmaak zorg jij ervoor dat onze gast met een schoon en prettig gevoel onze sanitaire voorzieningen verlaat. Daarnaast verricht je schoonmaakwerkzaamheden voor, tijdens en na evenementen.

Garderobe Medewerker

Sportiom, Oproepkracht

Als Garderobe Medewerker werk je bij de zwembaden van Sportiom. Je staat gasten te woord en zorgt ervoor dat de kleedruimtes en douches op orde zijn. Deze baan is ideaal te combineren naast school, een studie of parttime!

Afwashulp

Vakantiepark Dierenbos, Oproepkracht

In deze functie ondersteun je onze keuken bij het sorteren van de afwas en het assisteren in de keuken en de bediening. Zoek jij de ideale bijbaan om te combineren met school of een studie? Dan is dit iets voor jou!

Event Medewerker Horeca

Event Center Beekse Bergen, Oproepkracht

Wij bieden jou een unieke werkomgeving tussen de wilde dieren én de mogelijkheid om op de leukste evenementen te werken. Je verricht barwerkzaamheden, bedieningswerkzaamheden, maar bent ook met een dienblad te vinden onder de gasten.

Afwashulp

Brabanthallen, Oproepkracht

Binnen onze afdeling horeca zijn wij verantwoordelijk voor de perfecte dienstverlening aan onze bezoekers. Jij biedt ondersteuning in onze keuken als het gaat om de afwas. Je zal veelal worden ingezet tijdens muziekevenementen, beurzen en grote zakelijke evenementen.