Een kijkje achter de schermen bij Libéma?

Ons team van enthousiaste oproepkrachten is opgebouwd uit studenten die dit werk naast hun studie doen als bijbaan en collega’s die parttime werken en hier hun carrière van maken.

Bijbanen

0 filters actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Carriereniveau
  • meer tonen
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen

Medewerker Horeca Safari Resort

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Medewerker Horeca werk je in een unieke omgeving tussen de giraffen, zebra's en neushoorns. Je verzorgt het ontbijtbuffet, de lunch en het diner en doet er alles aan om onze gasten zoveel mogelijk te verwennen én hun verwachtingen te overtreffen.

Parkeerbegeleider / Event Medewerker

IJsselhallen, Oproepkracht

Als 1e aanspreekpunt van onze locatie bezorg jij onze gasten een prettig ontvangst. Als Parkeerbegeleider / Event Medewerker zorg jij ervoor dat onze gast direct de weg vindt bij aankomst. Je staat eventueel gasten te woord en je biedt hen de gevraagde informatie.

Parkeerwachter / Facilitair Medewerker

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Parkeerwachter ben jij het allereerste en vaak ook het laatste aanspreekpunt van ons park en dus ons visitekaartje. Een belangrijke functie want jij zorgt ervoor dat onze gast na een vermoeiende reis direct zijn weg vindt bij aankomst en ontspannen kan beginnen aan zijn dagje uit of verblijf.

Parkeerbegeleider / Event Medewerker

Brabanthallen, Oproepkracht

Als eerste aanspreekpunt van onze locatie bezorg jij onze gasten een prettig ontvangst. Als Parkeerbegeleider / Event Medewerker zorg jij ervoor dat onze gast direct de weg vindt bij aankomst. Je staat eventueel gasten te woord en je biedt hen de gevraagde informatie.

Medewerker Kassa & Kaartcontroleur

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

Geen dag is hetzelfde. Het ene moment ben je druk met allerlei soorten vragen van onze gasten, verkoop je tickets of jaarkaarten aan onze gasten en het andere moment sta je bij de ingang de kaartjes te controleren en onze gasten te verwelkomen.

Medewerker schoonmaak

Hippisch Centrum Deurne, Oproepkracht

Samen met het team draag jij bij aan een fris en schoon Hippisch Centrum waar je onze gasten en jouw collega’s ontzettend blij mee maakt! Je werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van alle faciliteiten die behoren bij een hippisch locatie zoals zadelkamers, tribunes was- en poetsplaatsen.

Medewerker Horeca

Brabanthallen, Oproepkracht

In deze functie word je multifunctioneel ingezet, waardoor je alle facetten van de horeca meekrijgt. Je werkomgeving is divers en inspirerend, denk eens aan al die verschillende muziekevenementen, beurzen en grote zakelijke evenementen waar jij deel van uitmaakt!

Medewerker Huishoudelijke Dienst

ZooParc Overloon, Oproepkracht

Wij bieden jou een werkelijk unieke werkomgeving tussen de dieren. Samen met het team draag jij bij aan een fris en schoon Zooparc Overloon waar je onze gasten en medewerkers ontzettend blij mee maakt!

Medewerker Gastenservice Vakantiepark & Service Center

Vakantiepark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Medewerker Gastenservice zorg je voor een gastvrije ontvangst in ons mooie ruim opgezette Vakantiepark. Eén stap over de drempel van de Gastenservice en je wordt ondergedompeld in een unieke safaribeleving. Daarnaast werk je ook in ons Service Center.

Medewerker Facilitair & Groenonderhoud

Hippisch Centrum Deurne, Oproepkracht

Om aan deze locatie mede vorm te geven zijn wij op zoek naar een Medewerker Facilitair & Groenonderhoud. Je voert alle voorkomende terreinwerkzaamheden uit, verricht onderhoud en reparaties.
Je verricht o.a. activiteiten op het gebied van transport, op- en afbouw van evenementen.
Binnen onze afdeling Event Service zorg jij ervoor dat alle evenementen soepel verlopen, m.b.t. op- en afbouw, parkeerdiensten, schoonmaak en beveiliging. Een belangrijke taak dus! Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen en werk je in een enthousiast team van gepassioneerde collega's.

Keukenmedewerker

Vakantiepark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Keukenmedewerker assisteer je een team van professionele koks bij het maken van het ontbijtbuffet, lunchgerechten en diner.

Gastvrouw/Gastheer Horeca Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

Wij bieden jou een unieke werkomgeving tussen de wilde dieren. Als Gastvrouw/Gastheer in de Horeca bij Beekse Bergen ben je breed inzetbaar. Je staat in de diverse horecagelegenheden in Speelland of het Safaripark . Je werkt samen met een gezellig jong team die net als jij passie hebben voor horeca.

Garderobe Medewerker

Sportiom, Oproepkracht

Als Garderobe Medewerker werk je bij de zwembaden van Sportiom. Je staat gasten te woord en zorgt ervoor dat de kleedruimtes en douches op orde zijn. Deze baan is ideaal te combineren naast school, een studie of parttime!

Gastheer/Gastvrouw

Dierenrijk, Oproepkracht

Bij ons zijn bezoekers écht blij met jouw komst. Als Gastheer/Gastvrouw verzorg jij een gastvrij ontvangst van en een perfecte dienstverlening aan onze bezoekers. Je werkplekken zijn afwisselend, zowel in ons restaurant als bij onze horecapunten in het park.

Gastheer/Gastvrouw

Hippisch Centrum Deurne, Oproepkracht

Wij bieden jou een unieke werkplek in het groen van “Het Zandbos” in Deurne. Als Gastheer/Gastvrouw ben jij een échte allrounder! Je werkzaamheden variëren van horeca, schoonmaak tot secretariaat. In deze functie ben jij het visitekaartje van Hippisch Centrum.

Event Medewerker Schoonmaak

Brabanthallen, Oproepkracht

Als Event Medewerker Schoonmaak zorg jij ervoor dat onze gast met een schoon en prettig gevoel onze sanitaire voorzieningen verlaat. Daarnaast verricht je schoonmaakwerkzaamheden voor, tijdens en na evenementen.

Afwashulp

Brabanthallen, Oproepkracht

Binnen onze afdeling horeca zijn wij verantwoordelijk voor de perfecte dienstverlening aan onze bezoekers. Jij biedt ondersteuning in onze keuken als het gaat om de afwas. Je zal veelal worden ingezet tijdens muziekevenementen, beurzen en grote zakelijke evenementen.

Afwashulp

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Binnen onze afdeling horeca zijn wij verantwoordelijk voor de perfecte dienstverlening aan onze bezoekers. Jij biedt ondersteuning in onze keuken.