Veelgestelde vragen


Vind hier alvast antwoord op je vragen

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Ben je niet de vacature tegengekomen die je zoekt? Schrijf je dan in in ons carrière centrum en geef aan waar je naar op zoek bent. Zodra er hiervoor dan een vacature ontstaat dan krijg je bericht dat we aan het werven zijn en kan je meteen solliciteren!

Hoe oud moet ik zijn om bij Libéma te mogen werken?

Om bij Libéma te kunnen werken, moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Via onze homepagina heb je de mogelijkheid om naar de pagina over bijbanen te gaan. Hier vind je alle informatie over bijbanen en vakantiebanen voor ieder seizoen. Laat meteen je gegevens achter door op ‘Solliciteren’ te klikken.

Ontvang ik een stagevergoeding als ik bij Libéma stage ga lopen?

Libéma heeft met verschillende opleidingsinstituten afspraken gemaakt omtrent stagevergoeding. Het bedrag is afhankelijk van de opleiding die je volgt.

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn sollicitatie?

Als je vragen hebt over jouw sollicitatie of over een vacature dan kan je contact opnemen met de contactpersoon die vermeld staat bij de vacature.

Heb je geen passend antwoord gevonden op jouw vraag?

Neem dan contact op met Marjolein Grin op recruitment@libema.nl of bel 073-5282200.

Hoe log ik in, in het carrière centrum?

Heb je al eens bij ons gesolliciteerd? Dan heb je via het opgegeven e-mailadres een bericht ontvangen met daarin jouw inloggegevens voor het carrière centrum. Heb je deze gegevens niet meer bij de hand? Klik dan hier, vul jouw e-mailadres is en klik vervolgens op ‘vergeten?’.