Veelgestelde vragen


Vind hier alvast antwoord op je vragen

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Ben je niet de vacature tegengekomen die je zoekt? Schrijf je dan in in ons carrière centrum en geef aan waar je naar op zoek bent. Zodra er hiervoor dan een vacature ontstaat dan krijg je bericht dat we aan het werven zijn en kan je meteen solliciteren!

Hoe oud moet ik zijn om bij Libéma te mogen werken?

Om bij Libéma te kunnen werken, moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Via onze homepagina heb je de mogelijkheid om naar de pagina over bijbanen te gaan. Hier vind je alle informatie over bijbanen en vakantiebanen voor ieder seizoen. Laat meteen je gegevens achter door op ‘Solliciteren’ te klikken.

Ontvang ik een stagevergoeding als ik bij Libéma stage ga lopen?

Libéma heeft met verschillende opleidingsinstituten afspraken gemaakt omtrent stagevergoeding. Het bedrag is afhankelijk van de opleiding die je volgt.

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn sollicitatie?

Als je vragen hebt over jouw sollicitatie of over een vacature dan kan je contact opnemen met de contactpersoon die vermeld staat bij de vacature.

Heb je geen passend antwoord gevonden op jouw vraag?

Neem dan contact op met Marjolein Grin op recruitment@libema.nl of bel 073-5282200.

Waar kan ik terecht met vragen over mijn persoonsgegevens of privacy rechten?

Heb je vragen over je persoonsgegevens? Check dan hier onze privacyverklaring. Hierin leggen we precies uit hoe we met je persoonsgegevens omgaan. Is er iets niet duidelijk of wil je een verzoek doen om je privacy rechten uit te oefenen? Neem dan contact met ons op via Recruitment@libema.nl.

Krijg ik reiskostenvergoeding?

Weet je niet zeker of jij er recht op hebt? Vraag het gerust aan jouw contactpersoon bij Libéma.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?

  • Bij iedere vacature staat een rode knop ‘direct solliciteren’. Naast en onder de vacature. Kun je niet missen.
  • Als op de solliciteerknop drukt en je bent ingelogd, verschijnen jouw gegevens in beeld. Check of alles klopt en verstuur je sollicitatie.
  • Als je dat hebt gedaan, krijg je de optie om een motivatie mee te sturen. Dit is niet verplicht, maar het kan wel je kans op die baan vergroten. Klaar? Verstuur dan je motivatie.
  • Lukt het je niet? Mag je altijd contact opnemen met afdeling recruitment. ( Marjolein & Myrl )

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Ben je niet de vacature tegengekomen die je zoekt? Maak een jobalert aan en geef aan waar je naar op zoek bent. Zodra er hiervoor dan een vacature ontstaat dan krijg je bericht dat we aan het werven zijn en kan je meteen solliciteren!

Gegevens wijzigen, cv of motivatie toevoegen aan je sollicitatie?

Klik hier.. Log in op ons carrière platvorm. In deze omgeving kun je je persoonsgegevens makkelijk aanvullen, wijzigen of eventueel verwijderen.

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn sollicitatie?

Als je vragen hebt over jouw sollicitatie of over een vacature dan kan je contact opnemen met de contactpersoon die vermeld staat bij de vacature.

Hoe log ik in bij het carrière centrum?

Heb je al eens bij ons gesolliciteerd? Dan heb je via het opgegeven e-mailadres een bericht ontvangen met daarin jouw inloggegevens voor het carrière centrum. Heb je deze gegevens niet meer bij de hand? Klik dan hier, vul jouw e-mailadres is en klik vervolgens op ‘vergeten?’.

Waarom moet je een VOG aanvragen?

Wij willen onze bezoekers goede dienstverlening en service bieden in een omgeving waar zij zich vertrouwd en veilig voelen. Als medewerker speel je daarbij een belangrijke rol. Kom je bij ons in dienst? Dan vragen we daarom om een VOG.

Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar recruitment@libema.nl of bel naar 073-5282200.