Veiligheidscoördinator / Preventiemedewerker

Wil jij solliciteren?

Klik op sollicitatiebutton

De mooiste tijd beleef je bij Beekse Bergen! 
Ontdek onze natuurlijk! Bij Beekse Bergen vinden onze gasten de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning voor jong en oud. Klimmen en klauteren op de speeltoestellen bij Speelland Beekse Bergen, een spectaculaire roofvogelsafari bij Safaripark Beekse Bergen en heerlijk overnachten in de natuur bij Vakantiepark Beekse Bergen of Safari Resort Beekse Bergen. Event Center Beekse Bergen kan indoor tot maximaal 1000 gasten huisvesten en outdoor is er plaats voor wel 100.000 bezoekers. Samen met de afdelingen Horeca, Gastenservice, Technische & Facilitaire Dienst, Dagrecreatie, Dierverzorging en Vrijwilligers vormen wij een jong, gedreven en enthousiast team!

Momenteel zijn wij voor alle bedrijfscombinaties van Beekse Bergen op zoek naar een

Veiligheids-/preventiecoördinator 
(24 uur)

Wat worden jouw werkzaamheden?

Binnen Beekse Bergen vinden wij veiligheid, gezondheid en welzijn voor onze medewerkers en gasten erg belangrijk. Jouw rol is ervoor te zorgen dat onze diensten, producten en processen in overeenstemming zijn met de (wettelijke) veiligheids-, gezondheids- en welzijnsnormen.
Hiertoe zorg je er onder andere voor dat de risicoinventarisatie en -evaluaties (RI&E) van de verschillende bedrijfsonderdelen van Beekse Bergen up to date zijn, worden uitgevoerd en de voorschriften worden nageleefd. Je coördineert diverse inspecties en keuringen op het gebied van brandveiligheid, omgevingsdienst, ARBO en milieu, NVWA, (zwem-)water, speeltoestellen etc. En daarnaast ben je in staat om de veiligheid van onze gasten en medewerkers op onze parken te waarborgen in samenspraak met directie en ons beveiligingsbedrijf. Onderdeel hiervan is dat je zorgt voor een goed georganiseerde bedrijfsnoodorganisatie met voldoende gekwalificeerde BHV’ers.

Je hebt afstemming met de afdelingshoofden van de afdelingen Technische & Facilitaire Dienst, Huishoudelijke Dienst, Dierverzorging en Groenvoorziening. Samen zorg je ervoor dat de doelstellingen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu (KAM) worden gemonitord. Maandelijks rapporteer je de voortgang aan alle General Managers van Beekse Bergen. Met de stafafdeling Bouw & Onderhoud, gevestigd op de holding van Libéma, onderhoud je tevens een nauwe samenwerking als het gaat om het advies omtrent energieverbruik, afvalstromen en duurzaamheid.

Je rapporteert in deze functie aan de General Manager Vakantiepark Beekse Bergen.

Hoe maak jij ons team compleet?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Veiligheidskunde of Facility Management;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je bent in staat op een zelfstandige wijze deskundig advies te geven aan onze managementteams;
 • Je hebt uitstekende communicatie- en projectmanagement skills;
 • Je hebt ervaring met het opzetten, uitdragen en monitoren van processen;
 • Je hebt een helicopterview, weet het overzicht te bewaren gezien je voor meerdere parken werkt.

Wat maakt het speciaal om bij ons te werken?
Onze gasten zijn super belangrijk, maar wij vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk. Want zonder plezier op de werkvloer kun je dat plezier ook niet overbrengen op onze gasten. Daarom besteden wij veel aandacht aan het creëren van een gezellige werksfeer. Hoe doen wij dit?

 • Je krijgt bij ons veel vrijheid om je werk uit te voeren, we zien je ook echt als sparringpartner het management;
 • Naast dat werken in een bijzondere omgeving veel toevoegt aan het werkplezier, belonen wij je graag ook met extra’s, zoals een goed salaris;
 • Ook mag je met je familie en vrienden Safaripark Beekse Bergen en de andere attractieparken van Libéma zo vaak bezoeken als je maar wilt;
 • Jij werkt hard dus investeren we in jou! Je kunt trainingen volgen aan onze Libémacademy en ook zelf aangeven waarin je, je meer wilt ontwikkelen;
 • Wij bieden een collectieve zorgverzekering en diverse kortingen op particuliere verzekeringen.

De aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure.

De standplaats voor deze functie is Hilvarenbeek.

Nog steeds enthousiast?
Solliciteren is mogelijk via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Myrl van Helvoirt of Marjolein Grin (afdeling Recruitment) op e-mail recruitment@libema.nl.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar Beekse Bergen.