Werken bij Golf De Gulbergen

Golf De Gulbergen bestaat uit drie lussen: de Sprookjesbaan en Libellenbaan, die samen de achtien holes golfbaan vormen, en de Old Course. De gelijknamige golfclub is met bijna 1400 leden één van de grotere verenigingen van Nederland.

Waarom onze medewerkers zo trots zijn op hun (bij)baan

Een (bij)baan bij Golf De Gulbergen, stel het jezelf eens voor. Een baan op een unieke locatie namelijk op een achttien hole sgolfbaan. Wij bieden niet alleen de optimale afwisseling in je (bij)baan, maar geven je ook de mogelijkheid om zoveel mogelijk te leren in de recreatiebranche!

Jouw goede werkinstelling wordt natuurlijk beloond. Zo bieden wij een hoger uurloon vanwege een all-in salaris. Een all-in salaris betekent dat je een groot deel van je reserveringen direct elke maand krijgt uitbetaald, in plaats van één keer per jaar. Met reserveringen bedoelen we jouw vakantiegeld en je verlofopbouw over alle uren die je extra hebt gewerkt bovenop je contracturen. Wij betalen een all-in salaris aan alle medewerkers die een 3,5-uur contract bij ons hebben. Ook kennen onze dochterondernemingen van Libéma een gunstige personeelsplanning. Je kunt namelijk genoeg uren maken en je hebt zelf invloed op je werkrooster!

Direct solliciteren?

Er zijn bij ons leuke en afwisselende (bij)banen en stages. Meld je nu aan!

Bereken de reistijd naar Golf De Gulbergen

Heiderschoor 26
5731 RG Mierlo