Werken bij 1931 Congrescentrum's-Hertogenbosch


Waarom onze medewerkers zo trots zijn op hun (bij)baan

Echte verhalen, daar houden we van! En binnen Libéma hebben we deze genoeg.

Er gebeurt altijd wel iets, van evenement tot verbouwing, het staat nooit stil.

Dit is het verhaal van Susan Barten. Ze is zeven jaar geleden begon ze als stagiaire front office bij 1931 en inmiddels is ze doorgegroeid naar Teamleider Projectsupport. Als vrienden tijdens (een van de vele) borrels of BBQ’s vragen wat ze dan precies doet kan ze dat niet in één zin omschrijven en voelt ze zich vooral onderdeel van het team.

Hoe zijn deze zeven jaar bij Libéma verlopen?
Goed! Er gebeurt altijd wel iets, van evenement tot verbouwing, het staat nooit stil. De bouw van hal 7, de opstart van MAINSTAGE, iedere keer wordt het er weer beter op. Ik hou van de diversiteit! Het is een familiebedrijf en dat merk je in alles. Als je laat zien wat je kan zijn de doorgroeimogelijkheden groot. Mijn eerste stagedag was tijdens Indoor Brabant, wat natuurlijk een prachtige start is, je leert meteen iedereen kennen. Destijds werd de servicebalie van de Brabanthallen grotendeels door 1931 verzorgd en was de centrale entree nog in hal 8. Na mijn stage ben ik fulltime aangenomen en mocht ik de servicebalie bij de Brabanthallen verder gaan ontwikkelen. Vanaf de balie in hal 8 heb ik toen de werkwijze bedacht en processen uitgeschreven. Toen de servicebalie eenmaal op de rit was ben ik de projectadministratie erbij gaan doen en uiteindelijk zitten we hier nu met een heel team.  

Susan Barten
Teamleider Projectsupport

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Of je nu een vaste baan, bijbaan of stage zoekt, bij 1931 Congrescentrum's-Hertogenbosch vind je volop kansen om je talenten te ontwikkelen.

De mooiste tijd beleef je bij 1931 Congrescentrum’s-Hertogenbosch

1931 Congrescentrum’s-Hertogenbosch is een van de 7 bruisende eventlocaties die vallen onder de vlag van Libéma Beurzen & Evenementen. Deze multifunctionele, historische locatie nabij de binnenstad van Den Bosch is een gewilde locatie voor het organiseren van congressen, bedrijfsfeesten of andere zakelijke evenementen en ontvangt op jaarbasis 1.2 miljoen bezoekers. 

Bij 1931 Congrescentrum’s-Hertogenbosch werkt een klein hecht team van 19 fte waarin je nauw met elkaar samenwerkt. Er hangt een positieve en gezellig sfeer en samen zetten we nét dat stapje extra. Wat typeert onze werkcultuur? Het is een platte organisatie zonder ingewikkelde structuren, veel direct contact en snel schakelen.  

Bereken de reistijd naar 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch

Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch