Hoofd Horeca

Wil jij solliciteren?

Klik op sollicitatiebutton

Sta jij bij je vrienden en kennissen bekend om jouw positieve, enthousiaste en sociale karakter? Heb jij een enorme passie voor horeca, sport en hospitality? Ben jij oprecht geïnteresseerd in mensen en is het bieden van een gastvrij en warm welkom voor jou een vanzelfsprekendheid en geen aangeleerd trucje? En combineer je dit allemaal met natuurlijk leiderschap om op een positieve manier richting en sturing te geven? Solliciteer dan nu!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma Beurzen & Evenementen!
Als Hoofd Horeca is geen dag hetzelfde en werk je bij een van de mooiste sportevenementenlocaties van Nederland!

Wat maakt dit dé ideale baan?
Het is een dynamische functie met veel vrijheid en flexibiliteit waarin elke dag letterlijk anders is! Je geeft operationeel leiding aan een team van enthousiaste jongens en meiden tijdens onze events. Dit zijn medewerkers die bij ons in dienst zijn, aangevuld met een groep uitzendkrachten. Je werkt af en toe mee op de vloer en motiveert en inspireert het team met je enthousiasme, gedrevenheid en je liefde voor horeca en hospitality. Je laat je team zien dat gastvrijheid geen trucje is maar echt in je DNA zit.

Je maakt voorstellen en denkt mee met de klant als het gaat om een kwalitatief cateringaanbod, de juiste opstelling en uitstraling. Met jouw strakke planning skills zorg jij voor een nauwkeurige calculatie, een draaiboek en een kloppende inkoop en planning. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de opbouw, de uitstraling en de kwaliteit van het cateringaanbod en zorg je voor een perfecte dienstverlening aan onze gasten en organisers. Je bent het aanspreekpunt en visitekaartje voor onze organisers tijdens het event en draagt zorg voor de financiële controle.

Als Hoofd Horeca maak je deel uit van een jong, enthousiast maar bovenal zéér gezellig team. We hebben aan het begin van het seizoen een toffe kick-off en gedurende het seizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan een barbecue, teamdag of een gezellige borrel.

Kortom, laat die organisers en gasten maar komen want jouw team is er klaar voor om hen de mooiste tijd te bieden.

Wat maakt jou dé ideale kandidaat?
Ervaring in de partycatering of horeca tijdens congressen of groot zakelijke evenementen zou fantastisch zijn. Maar jouw persoonlijkheid en gastvrije DNA vinden we net zo belangrijk! Door je commerciële kijkgastvrije karakter en warme persoonlijkheid krijg je veel voor elkaar. Je vindt het leuk om net dat stapje extra te doen en weet organisers en gasten hiermee te verrassen.

De standplaats van deze functie is Apeldoorn.

De aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure.

Enthousiast?
Sta je te popelen om te beginnen? Klik dan meteen op de sollicitatiebutton.
Heb je nog vragen of ben je nog niet overtuigd? Neem dan gerust contact op de afdeling recruitment via recruitment@libema.nl.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar Omnisport.