Safari Resort Beekse Bergen:

jouw toekomstige werkplek!

Kan je nu al niet meer wachten? Meld jezelf meteen aan!

Na jouw aanmelding is het mogelijk om job alerts in te stellen waarmee je een bericht ontvangt zodra er een interessante vacature ontstaat. Mochten wij een interessante vacature voor je hebben dan nemen wij contact met je op. Medio oktober tot en met december starten wij met de werving van zowel vaste banen als bijbanen voor het Safari Resort. Wij komen echter al graag met je in contact om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Maak kennis met Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen is een uniek vakantiepark omdat gasten letterlijk hun vakantie tussen de Afrikaanse dieren doorbrengen, en dat in Europa! De realisatie van dit park is dan ook de grootste investering die Libéma ooit heeft gedaan. De accommodaties zijn ruime, luxe ingerichte lodges in 6, 8 en 14 persoons varianten. Daarnaast zijn er luxe safaritenten en boomhutten. Nagenoeg alle accommodaties hebben zicht op de savannes, of op de leeuwensteppe waardoor je een fantastisch uitzicht op de dieren hebt. Het interieur en exterieur van de lodges is gebaseerd op authentieke Afrikaanse stammen zoals  bijvoorbeeld de Ndebele en Gurunsi stam. Wij hopen met de komst van dit unieke Safari Resort invulling te geven aan onze missie om mensen in contact te brengen met de natuur en hiervoor bij onze gasten meer liefde en respect te laten ontwikkelen.

Het resort is duurzaam ontworpen. Bij opening zal het park in het bezit zijn van het Greenkey Goud certificaat. Het park zal ruim 42 hectares beslaan. Dit zijn dus 84 voetbalvelden! Het park zal niet alleen bestaan uit savannes maar ook uit stukken bos waar heerlijk gewandeld kan worden. Het park zal met zorg voor de natuur worden aangelegd zodat zoveel mogelijk van de bossen en de inheemse diersoorten (vele vogelsoorten, eekhoorns e.d) hun plek kunnen blijven behouden.

Er zijn veel faciliteiten op het park, met name geconcentreerd in het centrumgebouw ‘Karibu Town’. Hier vind je het smoke & grill restaurant Moto, een Afrikaanse winkel, de gastenservice, een bar bowling en diverse speelvoorzieningen. Ook het entertainment van onze rangers vind je in Karibu Town. Verspreid op het park zijn uitdagende speeltuintjes voor de kinderen. De gehele sfeer zal echt het gevoel van een vakantie in Afrika opwekken! Hier wil jij toch ook werken?

Ontdek hieronder op welke afdelingen vacatures vrij gaan komen

Werken in de horeca van Safari Resort Beekse Bergen

In de centrumvoorziening ‘Karibu Town’ zit het restaurant genaamd Moto. Hier draait alles om vuur. Het is een groot grillrestaurant met een open keuken waar de koks het eten staan te bereiden. Het is ook mogelijk te borrelen met een klein hapje in de buurt van de bowling. Daarnaast heeft het restaurant een complete menukaart voor lunch en diner. Ook zal er drie dagen in de week een ontbijtbuffet worden aangeboden. In het gebouw zit qua horeca verder ook een pizzakeuken. Het is voor gasten mogelijk onder andere pizza’s af te halen, of bijvoorbeeld ontbijt. Zorg jij in de horeca voor nog meer WOW-momenten voor de gast?

Werken als lifeguard bij Safari Resort Beekse Bergen

Het zwembad, wat alleen toegankelijk is voor gasten van het resort, bestaat uit een bijzondere waterspeeltuin en een groot zwembad. Hier wordt altijd door onze medewerkers goed toezicht gehouden. Er zijn individuele en gezinskleedkamers. Daarnaast is er een EHBO-ruimte. Het water is verwarmd en 140 cm diep en omgeven door grote glaspartijen waardoor ouders ook hun kinderen kunnen zien. Zorg jij dat alle gasten zich veilig voelen in het water?

Werken als ranger in entertainment op het Safari Resort

In het centrale gebouw is een ruimte speciaal voor onze kleinste gasten. Dit is namelijk de thuisbasis voor de entertainment rangers, er is muziek, meeleeftheater en er kan goed geknutseld worden. Daarnaast zijn er allerlei speeltoestellen waarin geravot en geklauterd kan worden. Het entertainmentprogramma van het Resort is bijzonder uitgebreid en richt zich op kinderen van 0 tot 16 jaar en hun ouders. Zorg jij dat de gasten de mooiste tijd beleven?

Werken bij het Service Center op het Safari Resort

Bij het Service Center zorgen we  samen voor een tevreden interne of externe klant. Je werkt veel samen met andere afdelingen binnen de Beekse Bergen. Als Medewerker service center handel je alle klantcontacten van de Beekse Bergen af via diverse communicatiekanalen. Jij bent dus  het aanspreekpunt voor alle vragen, problemen en storingen. Een dag bij het Contact Center is nooit hetzelfde.

Werken in de Guest Services & Market van Safari Resort Beekse Bergen

De market is de gastenservice van het resort en een shop samen, hartstikke handig dus! Het boekingsproces is zo opgezet dat gasten niet langs de gastenservice hoeven, maar dit vanzelfsprekend wel altijd mogen. Ook is dit de plek waar ’s avonds een nachtportier aanwezig is. In de market kun je daarnaast verse broodjes halen, souvenirs of de vergeten boodschappen doen. Vanzelfsprekend is dit de plek voor al je vragen over Beekse Bergen maar ook over de omgeving. Zorg jij hier voor een goede dienstverlening?

Werken bij de Facilitaire & Technische Dienst van Safari Resort Beekse Bergen

Binnen onze afdeling Technische & Facilitaire Dienst van Beekse Bergen werk je voor alle locaties van Beekse Bergen. Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de technische dienstverlening binnen het Safari Resort. Een belangrijke taak dus! Zorg jij dat het verblijf van de gasten soepel verloopt?

Waarom jij wilt werken bij het Safari Resort?

  • Een groot, jong en gezellig team.

  • Het is super cool om te vertellen dat je in een uniek resort werkt.

  • Je werkt tussen de natuur en de wilde dieren.

  • Een prima salaris met leuke extra’s zoals gratis toegang tot Beekse Bergen.

Ben jij enthousiast? Meld je dan nu aan!

Na jouw aanmelding is mogelijk om job alerts in te stellen waarmee je een bericht ontvangt zodra er een interessante vacature ontstaat. Mochten wij een interessante vacature voor je hebben dan nemen wij contact met je op.

Ken jij iemand met wie jij deze uitdaging aan zou willen gaan?

Deel deze pagina dan met deze persoon of personen via social media!