Een kijkje achter de schermen bij Libéma?

Ons team van enthousiaste oproepkrachten is opgebouwd uit studenten die dit werk naast hun studie doen als bijbaan en collega’s die parttime werken en hier hun carrière van maken.

Bijbanen

4 filters actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Carriereniveau
  • meer tonen
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen

Je selectie:

Safari Resort Beekse Bergen Safaripark Beekse Bergen Speelland Beekse Bergen Vakantiepark Beekse Bergen

Medewerker Horeca Safari Resort

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Medewerker Horeca werk je in een unieke omgeving tussen de giraffen, zebra's en neushoorns. Je verzorgt het ontbijtbuffet, de lunch en het diner en doet er alles aan om onze gasten zoveel mogelijk te verwennen én hun verwachtingen te overtreffen.

Parkeerwachter / Facilitair Medewerker

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Parkeerwachter ben jij het allereerste en vaak ook het laatste aanspreekpunt van ons park en dus ons visitekaartje. Een belangrijke functie want jij zorgt ervoor dat onze gast na een vermoeiende reis direct zijn weg vindt bij aankomst en ontspannen kan beginnen aan zijn dagje uit of verblijf.

Medewerker Kassa & Kaartcontroleur

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

Geen dag is hetzelfde. Het ene moment ben je druk met allerlei soorten vragen van onze gasten, verkoop je tickets of jaarkaarten aan onze gasten en het andere moment sta je bij de ingang de kaartjes te controleren en onze gasten te verwelkomen.

Medewerker Gastenservice Vakantiepark & Service Center

Vakantiepark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Medewerker Gastenservice zorg je voor een gastvrije ontvangst in ons mooie ruim opgezette Vakantiepark. Eén stap over de drempel van de Gastenservice en je wordt ondergedompeld in een unieke safaribeleving. Daarnaast werk je ook in ons Service Center.

Keukenmedewerker

Vakantiepark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Keukenmedewerker assisteer je een team van professionele koks bij het maken van het ontbijtbuffet, lunchgerechten en diner.

Gastvrouw/Gastheer Horeca Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

Wij bieden jou een unieke werkomgeving tussen de wilde dieren. Als Gastvrouw/Gastheer in de Horeca bij Beekse Bergen ben je breed inzetbaar. Je staat in de diverse horecagelegenheden in Speelland of het Safaripark . Je werkt samen met een gezellig jong team die net als jij passie hebben voor horeca.

Afwashulp

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Binnen onze afdeling horeca zijn wij verantwoordelijk voor de perfecte dienstverlening aan onze bezoekers. Jij biedt ondersteuning in onze keuken.