Een kijkje achter de schermen bij Libéma?

Ons team van enthousiaste oproepkrachten is opgebouwd uit studenten die dit werk naast hun studie doen als bijbaan en collega’s die parttime werken en hier hun carrière van maken.

Bijbanen

4 filters actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Carriereniveau
  • meer tonen
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen

Je selectie:

Safari Resort Beekse Bergen Safaripark Beekse Bergen Speelland Beekse Bergen Vakantiepark Beekse Bergen

Medewerker Gastenservice Safaripark

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Medewerker Gastenservice zorg je voor een gastvrije ontvangst in het mooie Safaripark. Eén stap over de drempel van de Gastenservice en je wordt ondergedompeld in een unieke safaribeleving.

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Samen met het team draag jij bij aan een fris en schoon Beekse Bergen waar je onze gasten en medewerkers ontzettend blij mee maakt! Je werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van de algemene ruimtes bij het Safaripark, Safari Resort en het Vakantiepark.

Parkeerwachter / Facilitair Medewerker

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Parkeerwachter ben jij het allereerste en vaak ook het laatste aanspreekpunt van ons park en dus ons visitekaartje. Een belangrijke functie want jij zorgt ervoor dat onze gast na een vermoeiende reis direct zijn weg vindt bij aankomst en ontspannen kan beginnen aan zijn dagje uit of verblijf.

Pizzabezorger

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Ben jij nog opzoek naar een sportieve bijbaan voor in de avonduren? Als pizzabezorger bij Safari Resort Beekse Bergen rijd je op onze elektrische bezorgfiets een prachtige route tussen de dieren om de pizza’s op tijd te kunnen leveren.

Keukenmedewerker

Vakantiepark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Keukenmedewerker assisteer je een team van professionele koks bij het maken van het ontbijtbuffet, lunchgerechten en diner.

Horecatijger

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Horecatijger is jouw werkdag nooit hetzelfde. Je verzorgt een gastvrij ontvangst aan onze gasten. De werkzaamheden kunnen variëren van zowel bedienen, keukenwerkzaamheden tot pizzabezorging. Samen kijken we naar jouw ideale werkplek binnen de horeca.

Gastvrouw/Gastheer Horeca Safari Resort & Vakantiepark

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Bij ons werk je in een werkelijk unieke omgeving. Deze beleving wordt door jou verzorgd, je start met een hartelijke ontvangst en zorgt voor een professionele bediening aan tafel. Wij doen er alles aan om onze gasten zo veel mogelijk te verwennen, bij ons zijn gasten écht blij met jouw komst.

Gastvrouw/Gastheer Horeca Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

Wij bieden jou een unieke werkomgeving tussen de wilde dieren. Als Gastvrouw/Gastheer in de Horeca bij Beekse Bergen ben je breed inzetbaar. Je staat in de diverse horecagelegenheden in Speelland of het Safaripark . Je werkt samen met een gezellig jong team die net als jij passie hebben voor horeca.