Een kijkje achter de schermen bij Libéma?

Bijbanen

4 filters actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Carriereniveau
  • meer tonen
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen

Je selectie:

Safari Resort Beekse Bergen Safaripark Beekse Bergen Speelland Beekse Bergen Vakantiepark Beekse Bergen

Nachtreceptionist(e) Resort

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Leef jij ’s nachts op? Dan is dit de baan voor jou. Als nachtreceptionist(e) bewaak je de veiligheid van onze gasten die overnachten in het Vakantiepark Beekse Bergen of het Safari Resort Beekse Bergen.

Treinchauffeur

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Bij ons werk je in een werkelijk unieke omgeving tussen de wilde dieren! Als treinchauffeur ben jij de bestuurder van de struisvogel expres. Deze trein (geheel in Beekse Bergen stijl!) rijdt dagelijks en is hét transportmiddel voor onze gasten.

Medewerker Gastenservice Vakantiepark & Service Center

Vakantiepark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Medewerker Gastenservice zorg je voor een gastvrije ontvangst in ons unieke nieuwe luxe Safari Resort of op het mooie ruim opgezette Vakantiepark. Eén stap over de drempel van de Gastenservice en je wordt ondergedompeld in een unieke safaribeleving.

Keukenmedewerker

Vakantiepark Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Keukenmedewerker assisteer je een team van professionele koks bij het maken van het ontbijtbuffet, lunchgerechten en diner.

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Samen met het team draag jij bij aan een fris en schoon Beekse Bergen waar je onze gasten en medewerkers ontzettend blij mee maakt! Je werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van de algemene ruimtes bij het Safaripark, Safari Resort en het Vakantiepark.

Parkeerwachter / Facilitair Medewerker

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Parkeerwachter ben jij het allereerste en vaak ook het laatste aanspreekpunt van ons park en dus ons visitekaartje. Een belangrijke functie want jij zorgt ervoor dat onze gast na een vermoeiende reis direct zijn weg vindt bij aankomst en ontspannen kan beginnen aan zijn dagje uit of verblijf.

Medewerker Gastenservice Safaripark

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

. Als Medewerker Gastenservice zorg je voor een gastvrije ontvangst in het mooie Safaripark. Eén stap over de drempel van de Gastenservice en je wordt ondergedompeld in een unieke safaribeleving.

Medewerker Gastenservice Resort

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Medewerker Gastenservice zorg je voor een gastvrije ontvangst in ons unieke nieuwe luxe Safari Resort. Eén stap over de drempel van de Gastenservice en je wordt ondergedompeld in een unieke safaribeleving.

Lifeguard

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Wij bieden jou een unieke werkomgeving midden in de natuur. We hebben diverse locaties waar we jouw inzet als lifeguard goed kunnen gebruiken.

Gastvrouw/Gastheer Horeca Safari Resort & Vakantiepark

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Bij ons werk je in een werkelijk unieke omgeving. Deze beleving wordt door jou verzorgd, je start met een hartelijke ontvangst en zorgt voor een professionele bediening aan tafel. Wij doen er alles aan om onze gasten zo veel mogelijk te verwennen, bij ons zijn gasten écht blij met jouw komst.

Gastvrouw/Gastheer Horeca Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen, Oproepkracht

Wij bieden jou een unieke werkomgeving tussen de wilde dieren. Als Gastvrouw/Gastheer in de Horeca bij Beekse Bergen ben je breed inzetbaar. Je staat in de diverse horecagelegenheden in Speelland of het Safaripark . Je werkt samen met een gezellig jong team die net als jij passie hebben voor horeca.

Attractiemedewerker Speelland

Speelland Beekse Bergen, Oproepkracht

Als attractiemedewerker bedien je de attracties. Deze variëren van klim- en speeltoestellen tot de Waverider: een geweldig snelle waterattractie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van onze gasten rondom de attractie waar je staat. Je bent veel in contact met onze gasten.

Ranger (Entertainment )

Safari Resort Beekse Bergen, Oproepkracht

Als Ranger ben je niet alleen te vinden in de Ranger Basecamp, op andere locaties binnen het Safari Resort d.m.v. mobiel onaangekondigd entertainment. Jouw werk op het Safari Resort combineer je in de periodes april t/m september met entertainment op het Safaripark.