Stages

5 filters actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen

Je selectie:

Event Center Beekse Bergen Safari Resort Beekse Bergen Safaripark Beekse Bergen Speelland Beekse Bergen Vakantiepark Beekse Bergen

Stagiair(e) Horeca Keuken

Safari Resort Beekse Bergen, Stage

Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan stage lopen in onze keukenbrigade!

Stagiair(e) Horeca

Safari Resort Beekse Bergen, Stage

Ben jij vriendelijk, open en gastvrij en vind je het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen? Kom dan stage lopen in ons horecateam!

Stagiair(e) Guest Services & Market

Safari Resort Beekse Bergen, Stage

Als Stagiair(e) Guest Services & Market zorg je voor een gastvrij ontvangst in ons unieke Safari Resort. Jij bent het aanspreekpunt voor alle gasten van het Safari Resort. Van informatie verstrekken over de omgeving, reserveringen maken, kassa- en winkelwerkzaamheden voor de Market tot klachtenafhan

Stagiair(e) Gastenservice & Service Center

Vakantiepark Beekse Bergen, Stage

In deze stage handel jij samen met jouw collega’s al het gastencontact af via diverse communicatiekanalen. Jij bent het aanspreekpunt voor alle vragen, problemen en storingen. Ook ontvang je onze gasten als zij arriveren bij Vakantiepark Beekse Bergen of onze gastenservice bezoeken met vragen.
Als Stagiair(e) Gastenservice zorg je voor een gastvrije ontvangst in ons prachtige Safaripark. Eén stap over de drempel van de Gastenservice en je wordt ondergedompeld in een unieke safaribeleving.

Stagiair(e) Attracties

Speelland Beekse Bergen, Stage

Als Stagiair(e) Attracties ontvang je de gasten bij je attractie, bedien je de attractie, maar ook zorg je voor de juiste veiligheid en het hanteren van de juiste procedures.
Als stagiaire animatie & entertainment bij de Vakantieparken van Libéma organiseer en begeleid je diverse activiteiten voor zowel kinderen (0-16 jaar) als volwassenen. Denk hierbij aan kidsclub activiteiten (knutselen, speurtochten etc.), minidisco en theater, evenementen sport- en wateractiviteiten