Stages

1 filter actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen

Je selectie:

Brabanthallen
Als Stagiair(e) Marketing Analist van de divisie Beurzen- en Evenementen zet jij cijfers om in inzichten over de prestaties van onze venues, bioscoop en de eigen producties. Je hebt sterke analytische vaardigheden, hebt oog voor detail en gaat secuur te werk. Juist in deze tijd ben jij onmisbaar!
Check jij de hele dag door Instagram en Facebook? Zoek jij een social media stage in januari 2021 waarin je al jouw creativiteit en schrijf skills kwijt kan? Heb je een sterke affiniteit met Beurzen en Evenementen en volg jij een HBO opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ben jij op zoek naar een uitdagende, dynamische en commerciële stage? Houd jij van vrijheid, eigen inbreng en wil je zoveel mogelijk leren? Dan is dit je kans!

Stagiair(e) Horeca

Brabanthallen, Stage

Wil jij jouw horeca ervaring verbreden door onderdeel uit te maken van spetterende dance events of interessante congressen? Dan is dit dé stage voor jou! Jouw stagedag is nooit hetzelfde!
Als Stagiair(e) Grafisch Vormgever ondersteun je de afdeling marketing met het uitvoeren van DTP- en vormgevingswerkzaamheden voor off – en online (communicatie) middelen. Jouw dag is nooit hetzelfde!