Stages

1 filter actief
Locatie
  • meer tonen
Opleidingsniveau
Functiegroep
  • meer tonen
Plaats
  • meer tonen

Je selectie:

Brabanthallen
In deze uitdagende stage ondersteun je de afdeling marketing op het gebied van online marketing in de breedste zin van het woord. Zowel social media, E-mail marketing als contentplanning en nog vele andere online marktingactiviteiten behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.
Ben jij op zoek naar een uitdagende, dynamische en commerciële stage? Houd jij van vrijheid, eigen inbreng en wil je zoveel mogelijk leren? Dan is dit je kans!
In deze uitdagende stage ondersteun de afdeling marketing in de breedste zin van het woord bij o.a. de ontwikkeling en uitvoering van marketingactiviteiten en initieer en coördineer je mediapromoties. Je draait volledig mee in ons team en leert zo alle facetten van het marketingvak kennen.

Stagiair(e) Horeca

Brabanthallen, Stage

Wil jij jouw horeca ervaring verbreden door onderdeel uit te maken van spetterende dance events of interessante congressen? Dan is dit dé stage voor jou! Jouw stagedag is nooit hetzelfde!
Als Stagiair(e) Grafisch Ontwerp & DTP ondersteun je de afdeling marketing met het uitvoeren van dtp-werkzaamheden voor off – en online (communicatie) middelen. Ben jij op zoek naar een uitdagende, leerzame en afwisselende stage? Dit is jouw kans!

Stagiair(e) Event Services

Brabanthallen, Stage

Werkzaamheden tijdens deze stage bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van de diverse projectmanagers in de organisatie van beurzen, evenementen, concerten en meer!