Stagiair(e) Technische & Facilitaire Dienst

Als Stagiair(e) Technische & Facilitaire Dienst werk je dagelijks mee aan de continuïteit van de kwaliteit van onze accommodaties, kampeerplaatsen, sanitair gebouwen en hoofdgebouw.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Schilder bij Dierenbos. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Stagiair(e) Technische & Facilitaire Dienst
(Meeloopstage)

De mooiste tijd beleef je bij Vakantiepark Dierenbos!
Volg jij op dit moment een technische of facilitaire opleiding niveau 4, ben je handig en vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat ons park er op en top uitziet? Kom dan stage lopen bij Vakantiepark Dierenbos!

Als technisch student heb je vast ontzettend veel keuze als het gaat om jouw volgende stageplaats.
Maar wij hebben:

  • Een heerlijke bosrijke & natuurlijke werkomgeving;
  • Een supergezellige club collega’s, die samen regelmatig een feestje vieren (legendarisch zijn ze, die Dierenbosfeestjes!);
  • De mogelijkheid om een breed scala aan technische kennis op te doen. Denk hierbij aan schilderwerk, lichte elektra werkzaamheden, storingen oplossen, meewerken aan grote projecten, zoals onderhoud van zwembaden, zwemvijvers en accommodaties. En nu noemen wij nog maar een aantal van de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling Technische & Facilitaire Dienst.

Daarnaast bieden we (natuurlijk):

  • Een stagevergoeding;
  • Een omgeving waar je veel vrijheid krijgt en kunt leren van de beste uit het vak!

Ben jij op zoek naar een toffe stage? Ben je daarnaast die hardwerkende, enthousiaste en zelfstandige topper die graag zoveel mogelijk wil leren van de beste uit het vak? Dan hebben wij dé stage voor jou en maken wij heel graag kennis met je!

Enthousiast? Solliciteer via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Eugène van Mourik via e.van.mourik@dierenbos.nl.

Hopelijk ontmoeten wij je snel!

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar de Vakantiepark Dierenbos