Secretariële stagiair(e)

Tijdens deze stage ben je op ons hoofdkantoor werkzaam als assistent van een tweetal leuke managers van de afdeling Bouw & Onderhoud. Deze afdeling draagt bij aan de realisatie van onderhoud- en nieuwbouwprojecten van alle attractie- & vakantieparken en Beurzen & Evenementen locaties.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Secretariële op het hoofdkantoor (Libéma). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Met ruime 24 locaties, een aantal eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat al onze gasten, relaties en collega’s de mooiste tijd bij Libéma beleven.

Libéma is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een algemeen directeur en een divisiedirectie, daarbij ondersteund door verschillende serviceafdelingen: Finance & Administration, ICT, HR Advies, Bouw & Onderhoud, Marketing & Sales, Horeca en Juridische Zaken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid waarbij dienstbaarheid hoog in het vaandel staat.

De serviceafdeling Bouw en Onderhoud bestaat uit 11 medewerkers die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan de realisatie van onderhoud- en nieuwbouwprojecten.

Voor de afdeling Bouw en Onderhoud zijn wij op zoek naar een

Secretariële stagiair(e) 
(uren in overleg)

Jouw toekomstige stageplek
Tijdens deze stage werk je op ons hoofdkantoor bij de afdeling Bouw & Onderhoud. Je bent werkzaam als assistent van een tweetal leuke managers. Daarbij verricht je diverse werkzaamheden waaronder:

 • Je beheert de agenda’s en plant afspraken van de managers
 • Je verwerkt interne en uitgaande correspondentie zoals brieven, rapporten, presentaties, faxen, notulen, mails etc.
 • Je verzorgt ruimten voor vergaderingen en je ontvangt bezoekers op een correcte wijze.

Je wordt tijdens je stage begeleidt door een ervaren directiesecretaresse waardoor je erg veel kan leren! Deze stage zal super mooi op jouw CV staan.

Wat brengt jij mee naar deze stage?

 • Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal;
 • Je bent minimaal 2e jaars MBO student richting Administratie/Secretarieel en je zoekt een meewerkstage;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent zelfstandig.

Waarvoor zet jij jouw wekker?
Wij besteden veel aandacht aan het creëren van een positieve en fijne werksfeer, zo is er naast hard werken altijd tijd voor een dolletje tussendoor. Wat hebben wij jou als stagebedrijf nog meer te bieden?

 • Naast een stagevergoeding ben je uiteraard altijd welkom om gratis als gast naar onze attractieparken te gaan. Bij de grote evenementen verloten we altijd een aantal toegangskaarten onder onze medewerkers en stagiairs.
 • Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die jouw graag alles leren over de verschillende takken van ons bedrijf.
 • Goede stagebegeleiding waar de focus ligt op onze kennis over te dragen, maar ook aandacht te geven aan jou als individu.
 • Een leerzame stageplaats in een bruisende en dynamische omgeving. Libéma kent zeer veel diversiteit in haar producten en merken waardoor jouw stagedag nooit hetzelfde is!
 • Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes.

De standplaats van deze stage is in Rosmalen.
Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Magda Heur, Projectassistente Bouw & Onderhoud op telefoonnummer 073-5282200.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar het hoofdkantoor.