Stagiair(e) Schilder MBO

Als Stagiair(e) Schilder werk je dagelijks mee aan de continuïteit van de kwaliteit van onze accommodaties, kampeerplaatsen, sanitair gebouwen en hoofdgebouw.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Schilder bij Dierenbos. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Vakantiepark Dierenbos!

Op Vakantiepark Dierenbos in Vinkel spelen bosdieren de hoofdrol. Gasten worden in stijl verwend door de afdelingen Receptie, Horeca, Zwembad en Technische Dienst. Zij genieten van hun vakantie middenin het groen en jij werkt er samen met ongeveer 45 collega’s.

Voor onze afdeling technische dienst zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Stagiair(e) Schilder MBO
(uren in overleg)

Jouw toekomstige werkzaamheden
Binnen het vakantiepark neemt de Technische Dienst een belangrijkste rol in, je zorgt voor een optimale vakantie voor de gast. Tijdens deze stage leer je verschillende onderhoudsfacetten die er bij een vakantiepark komen kijken;

  • Je werkt dagelijks mee aan de continuïteit van de kwaliteit van onze accommodaties, kampeerplaatsen, sanitair gebouwen en hoofdgebouw;
  • Je voert houtreparatie- en schilderwerkzaamheden uit;
  • Je voert schilderwerkzaamheden uit aan zowel verblijven, gebouwen en andere parkonderdelen (muren, wanden, kozijnen, speeltoestellen, complete gebouwen);
  • Je bewaakt en draagt, samen met je collega’s, bij aan de orde en netheid van het park.


Hoe maak jij ons team compleet?

  • Je bent minimaal 16 jaar;
  • Je volgt een MBO-opleiding richting Gezel Schilder;
  • Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal;
  • Je bent enthousiast en gedreven;
  • Je kunt op eigen gelegenheid, fiets/scooter/auto, Dierenbos bereiken (vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het namelijk nog 2 km lopen).

Hoe zorgen wij voor jou?
Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die ertoe bijdragen dat zowel gasten als medewerkers de mooiste tijd binnen Libéma beleven. Libéma biedt een maandelijkse stagevergoeding.

De standplaats van deze functie is Vinkel.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Eugène van Mourik, e.van.mourik@dierenbos.nl.
Sollicitaties kun je tevens richten aan Eugène van Mourik.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar de Vakantiepark Dierenbos