Stagiair(e) Outdoor & Recreatie

Als Stagiair(e) Outdoor & Recreatie begeleid je diverse outdooractiviteiten waaronder klimmen in het park, shootinggames, laser combat, gps tochten. Je geeft instructie en begeleidt verschillende groepen.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Outdoor & Recreatie bij Klimrijk Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Dacht je dat de Nederlandse bossen saai zijn? Dan ken je Klimrijk Brabant nog niet! Naast klimmen op vijf parcours met vijftig verschillende hindernissen worden bij Klimrijk ook diverse andere outdoor activiteiten aangeboden, waaronder lasergame, expeditie Buitenjan, gps tochten, shooting games en nog veel meer. Je kunt zelfs even ontsnappen in een van de twee Escape Room. Je werkt in een gezellig team samen om bezoekers zowel hoog tussen de bomen als op de grond een onvergetelijk dagje uit te bezorgen.

. Je kunt zelfs even ontsnappen in de Escape Room. Je werkt in een gezellig team samen om bezoekers zowel hoog tussen de bomen als op de grond een onvergetelijk dagje uit te bezorgen.

Ter versterking van ons gezellige team  zijn wij per direct op zoek naar een

Stagiair(e) Outdoor & Recreatie

Jouw toekomstige stageplek
Je begeleidt diverse outdooractiviteiten binnen het Klimpark w.o. klimmen in het park, shootinggames, outdoor lasergamen en gps tochten. Bij de outdooracitviteiten geef je instructie en begeleidt je scholen, families en diverse groepen. Zo is jouw stagedag nooit hetzelfde!

Wat breng jij mee naar deze stage?

  • Je volgt een MBO opleiding zoals Cios of Sport en Bewegen.
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met de klimmen en/of sport in het algemeen.
  • Je beschikt over een goede lichaamsconditie!
  • Je kunt zelfstandig werken en verantwoordelijkheid dragen.
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van EHBO/BHV of de bereidheid dit te halen.
  • Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die ertoe bijdragen dat zowel gasten als medewerkers de mooiste tijd binnen Klimrijk beleven. Klimrijk biedt een maandelijkse stagevergoeding.

De standplaats van deze functie is Veldhoven.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Jan-Bart de Bijl via jb.de.bijl@klimrijk.nl.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar Klimrijk.