Stagiair(e) Online Marketing / Websites

Als Stagiair(e) Online Marketing / Websites ga jij je bezighouden met het vullen, aanpassen en testen van alle websites van Libéma. Een belangrijke én leerzame taak dus!

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Marketing Online & Websites op het hoofdkantoor (Libéma). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! 

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Met ruim 24 locaties, een aantal eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat al onze gasten, relaties en collega’s de mooiste tijd bij Libéma beleven.

Libéma is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een algemeen directeur en een divisiedirectie, daarbij ondersteund door verschillende serviceafdelingen: Finance & Administration, ICT, HR Advies, Bouw & Onderhoud, Marketing & Sales, Horeca en Juridische Zaken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid waarbij dienstbaarheid hoog in het vaandel staat.

De serviceafdeling Marketing bestaat uit enthousiaste medewerkers die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan de realisatie van alle marketingactiviteiten.

Voor de afdeling Marketing zijn wij per september 2019 op zoek naar een

Stagiair(e) Online Marketing & Websites
(uren in overleg)

Jouw toekomstige stage

 • Je schrijft teksten voor de websites van alle dochterbedrijven van Libéma;
 • Je test de aanpassingen op de websites;
 • Het bijwerken en plannen van de bijbehorende administratie;
 • Je werkt de rapportages van de resultaten bij.

Wat breng jij mee naar deze stage?

 • Je volgt momenteel, bij voorkeur, een opleiding richting: ICT / Media Design, Commerciële Economie of communicatie.
 • Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een grote mate van flexibiliteit, energie en creativiteit;
 • Zelfstandigheid is in verband met de diversiteit binnen de organisatie een belangrijke eigenschap;
  Je bent commercieel en assertief.

Waarvoor zet jij jouw wekker?
Wij besteden veel aandacht aan het creëren van een positieve en fijne werksfeer, zo is er naast hard werken altijd tijd voor een dolletje tussendoor. Wat hebben wij jou als stagebedrijf nog meer te bieden?

 • Naast een stagevergoeding ben je uiteraard altijd welkom om gratis als gast naar onze attractieparken te gaan. Bij de grote evenementen verloten we altijd een aantal toegangskaarten onder onze medewerkers en stagiairs.
 • Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die jouw graag alles leren over de verschillende takken van ons bedrijf.
 • Goede stagebegeleiding waar de focus ligt op onze kennis over te dragen, maar ook aandacht te geven aan jou als individu.
 • Een leerzame stageplaats in een bruisende en dynamische omgeving. Libéma kent zeer veel diversiteit in haar producten en merken waardoor jouw stagedag nooit hetzelfde is!
 • Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Erik van Dooren , Online marketeer e.van.dooren@libemafunfactory.nl. Ben je enthousiast en voldoe je aan de gestelde eisen dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent het hoofdkantoor