Stagiair(e) Online Marketing & E-mailmarketing Attractie- & Vakantieparken

Als Stagiair(e) Online Marketing & E-mailmarketing Attractie- & Vakantieparken ondersteun je op het gebied van de ontwikkeling en uitvoering van online marketingactiviteiten.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Online Marketing & E-mailmarketing op het hoofdkantoor (Libéma). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Met ruime 24 locaties, een aantal eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat al onze gasten, relaties en collega’s de mooiste tijd bij Libéma beleven.

Libéma is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een algemeen directeur en een divisiedirectie, daarbij ondersteund door verschillende serviceafdelingen: Finance & Administration, ICT, HR Advies, Bouw & Onderhoud, Marketing & Sales, Horeca en Juridische Zaken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid waarbij dienstbaarheid hoog in het vaandel staat.

De serviceafdeling Marketing bestaat uit enthousiaste medewerkers die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan de realisatie van alle marketingactiviteiten.

Wij zijn per september 2019 op zoek naar een:

Stagiair(e) Online Marketing (E-mailmarketing)
(40 uur)

Jouw toekomstige stage

 • Je schrijft en plaatst teksten voor de websites van Libéma, zoals Beekse Bergen, Dierenrijk, Aviodrome en nog vele andere;
 • Je plaatst pers- en nieuwsberichten op de websites en van Libéma;
 • Je verricht aanpassingen aan de content van de websites, zoals nieuwe evenementen, de fotowedstrijd, etc.
 • Je schrijft en maakt e-mail nieuwsbrieven en verzorgt de opmaak;
 • Je analyseert en maakt rapportages van de verzonden e-mail nieuwsbrieven;
 • Je bewerkt beelden in Photoshop;
 • Je voert op verzoek van je opleiding of van ons naast de dagelijkse taken ook een project/onderzoek uit; hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Deze worden in het sollicitatiegesprek besproken.

Hoe jij ons team compleet maakt

 • Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal;
 • Je zit in het 3e jaar van een HBO-opleiding, richting communicatie, marketing, commerciële economie, media & entertainmentmanagement, vrijetijdsmanagement of vergelijkbaar.
 • Je beschikt over goede communicatieve- en schrijfvaardigheden, een grote mate van flexibiliteit, energie en creativiteit;
 • Zelfstandigheid is in verband met de diversiteit binnen de organisatie een belangrijke eigenschap;
 • Je bent commercieel en assertief.

Waarvoor zet jij jouw wekker?
Een fantastische stage. Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Daarnaast kom je in een team van zeer enthousiaste collega’s. De Marketing afdeling heeft reeds vele jaren stagiairs die vele mooie leermomenten hebben beleefd tijdens de stage. Libéma biedt maandelijkse stagevergoeding. De standplaats van deze functie is Rosmalen.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Nadine Stein, Online Content Medewerker op tel. 073-5233360.
Solliciteren kan via de rode sollicitatiebutton.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar het hoofdkantoor.