Stagiair(e) Marketing & Communicatie Beurzen & Evenementen

Als stagiair(e) Marketing & Communicatie kom je te werken op de afdeling Beurzen & Evenementen. Je werkt nauw samen met de campagnemanagers. Je werkt mee aan de verbetering van de marktpositie van de diverse beurzen- en evenementenaccommodaties.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Marketing & Communicatie Beurzen & Evenementen op het hoofdkantoor (Libéma). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! 

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!
Met meer dan 20 locaties, een aantal eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma een van de grootste leisureconcerns van Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat al onze gasten, relaties en collega’s de mooiste tijd bij Libéma beleven.
Libéma is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een algemeen directeur en een divisiedirectie, daarbij ondersteund door verschillende serviceafdelingen: Finance & Administration, ICT, HR Advies, Bouw & Onderhoud, Marketing & Sales, Horeca en Juridische Zaken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid waarbij dienstbaarheid hoog in het vaandel staat.

De serviceafdeling Marketing & Sales bestaat uit 20 medewerkers die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan het verhogen van de omzet en het realiseren van de klanttevredenheid. Je komt in een jong en enthousiast team die er samen een mooie tijd van maken.

Voor de afdeling Marketing zijn wij op zoek naar een

STAGIAIR(E) Marketing & Communicatie Beurzen & Evenementen
(40 uur)

Jouw toekomstige stageplek
Als stagiair(e) Marketing & Communicatie kom je te werken op de afdeling Beurzen & Evenementen. Je werkt nauw samen met de campagnemanagers. Je werkt mee aan de verbetering van de marktpositie van de diverse beurzen- en evenementenaccommodaties. Voorbeelden zijn Brabanthallen Den Bosch, Event Center Beekse Bergen, Omnisport Apeldoorn en Expo Haarlemmermeer.

 • Je ondersteunt op het gebied van de ontwikkeling en uitvoering van marketingactiviteiten en je initieert en coördineert mediapromoties;
 • Je schrijft (concept)teksten voor interne en externe communicatiemiddelen zoals brochures, advertenties, internet, joint promotions, persberichten, nieuwsberichten, nieuwsbrieven, social media e.d.;
 • Je archiveert de persmap, monitort social media kanalen en je controleert drukproeven van advertenties;
 • Je verricht marktanalyses op het gebied van concurrentie, doelgroep, merkbeleving, trends en ontwikkelingen;
 • Je stelt mede marketingplannen op; zowel strategisch als tactisch voor op langere termijn;
 • Je voert vooraf bepaalden marketingactiviteiten uit en/of initieert mogelijkheden tot het verbeteren van het merk;
 • Je voert mogelijk naast dagelijkse taken ook een onderzoek of project uit; dit wordt tijdens het sollicitatiegesprek bekend gemaakt.

De focus ligt wel voor het grootste gedeelte op het meewerken. We zijn ervan overtuigd dat je juist dan alle facetten van het marketingvak kunt leren om op die manier te achterhalen welke richting je in het vervolg van je studie op wilt gaan.

Wat breng jij mee naar deze stage?

 • Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal;
 • Je zit in het 3e jaar van een HBO-opleiding, richting marketing, communicatie, commerciële economie, vrijetijdsmanagement of IEMES;
 • Je bent bekend met de diverse social media kanalen en de zakelijke inzet ervan;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een grote mate van flexibiliteit, energie en creativiteit;
 • Zelfstandigheid is in verband met de diversiteit binnen de organisatie een belangrijke eigenschap;
 • Je bent commercieel en assertief.

Waarvoor zet jij jouw wekker?
Wij besteden veel aandacht aan het creëren van een positieve en fijne werksfeer, zo is er naast hard werken altijd tijd voor een dolletje tussendoor. Wat hebben wij jou als stagebedrijf nog meer te bieden?

 • Naast een stagevergoeding ben je uiteraard altijd welkom om gratis als gast naar onze attractieparken te gaan. Bij de grote evenementen verloten we altijd een aantal toegangskaarten onder onze medewerkers en stagiairs.
 • Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die jouw graag alles leren over de verschillende takken van ons bedrijf.
 • Goede stagebegeleiding waar de focus ligt op onze kennis over te dragen, maar ook aandacht te geven aan jou als individu.
 • Een leerzame stageplaats in een bruisende en dynamische omgeving. Libéma kent zeer veel diversiteit in haar producten en merken waardoor jouw stagedag nooit hetzelfde is!
 • Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Tom van den Broek, tom.van.den.broek@libemafunfactory.nl
Solliciteren kan via de rode sollicitatiebutton.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent het hoofdkantoor