Stagiair(e) Marketing & Communicatie Beurzen & Evenementen Noord

Als stagiair(e) Marketing & Communicatie kom je te werken op de afdeling Beurzen & Evenementen van de regio Noord-Nederland. Je werkt nauw samen met de Marketeer. Je werkt mee aan de verbetering van de marktpositie van de diverse beurzen- en evenementenaccommodaties.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Marketing & Communicatie Beurzen & Evenementen bij IJsselhallen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! 

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Libéma Beurzen & Evenementen bestaat uit gerenommeerde beurzen- en evenementenlocaties, waaronder 1931 Congrescentrum , Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Omnisport Apeldoorn, IJsselhallen Zwolle en Expo Haarlemmermeer. Daarnaast worden door de verschillende organisatiebureaus diverse publieks-, vakbeurzen en (grootschalige) evenementen georganiseerd. Met deze accommodaties en een breed faciliteitenpakket maakt Libéma van ieder evenement een ongekend succes. Op alle beurzen- en evenementenlocaties maar ook op attractie- en vakantieparken vinden tal van zakelijke evenementen plaats in de vorm van productpresentaties, bedrijfsfeesten, meetings, congressen etc.

Ter versterking van ons marketingteam in de regio Noord Nederland bestaande uit de locaties Omnisport Apeldoorn, IJsselhallen Zwolle en Expo Assen zijn wij op zoek naar een

STAGIAIR(E) Marketing & Communicatie Beurzen & Evenementen
(40 uur)

Jouw toekomstige stageplek
Als stagiair(e) Marketing & Communicatie werk je nauw samen met de Marketeer. Je werkt mee aan de verbetering van de marktpositie van de beurzen- en evenementenaccommodaties Omnisport Apeldoorn, IJsselhallen Zwolle en Expo Assen.

 • Je ondersteunt op het gebied van de ontwikkeling en uitvoering van marketingactiviteiten en je initieert en coördineert mediapromoties;
 • Je schrijft (concept)teksten voor interne en externe communicatiemiddelen zoals brochures, advertenties, internet, joint promotions, persberichten, nieuwsberichten, nieuwsbrieven, social media e.d.;
 • Je archiveert de persmap, monitort social media kanalen en je controleert drukproeven van advertenties;
 • Je verricht marktanalyses op het gebied van concurrentie, doelgroep, merkbeleving, trends en ontwikkelingen;
 • Je stelt mede marketingplannen op; zowel strategisch als tactisch voor op langere termijn;
 • Je voert vooraf bepaalden marketingactiviteiten uit en/of initieert mogelijkheden tot het verbeteren van het merk;
 • Je voert mogelijk naast dagelijkse taken ook een onderzoek of project uit; dit wordt tijdens het sollicitatiegesprek bekend gemaakt.

De focus ligt wel voor het grootste gedeelte op het meewerken. We zijn ervan overtuigd dat je juist dan alle facetten van het marketingvak kunt leren om op die manier te achterhalen welke richting je in het vervolg van je studie op wilt gaan. De standplaats voor deze stage is Zwolle.

Wat breng jij mee naar deze stage?

 • Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal;
 • Je zit in het 3e jaar van een HBO-opleiding, richting marketing, communicatie, commerciële economie, vrijetijdsmanagement of IEMES;
 • Je bent bekend met de diverse social media kanalen en de zakelijke inzet ervan;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een grote mate van flexibiliteit, energie en creativiteit;
 • Zelfstandigheid is in verband met de diversiteit binnen de organisatie een belangrijke eigenschap;
 • Je bent commercieel en assertief.
 • Je kan overweg met programma’s als Indesign, Photoshop, Illustrator.


Waarvoor zet jij jouw wekker?

Wij besteden veel aandacht aan het creëren van een positieve en fijne werksfeer, zo is er naast hard werken altijd tijd voor een dolletje tussendoor. Wat hebben wij jou als stagebedrijf nog meer te bieden?

 • Naast een stagevergoeding ben je uiteraard altijd welkom om gratis als gast naar onze attractieparken te gaan. Bij de grote evenementen verloten we altijd een aantal toegangskaarten onder onze medewerkers en stagiairs.
 • Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die jouw graag alles leren over de verschillende takken van ons bedrijf.
 • Goede stagebegeleiding waar de focus ligt op onze kennis over te dragen, maar ook aandacht te geven aan jou als individu.
 • Een leerzame stageplaats in een bruisende en dynamische omgeving. Libéma kent zeer veel diversiteit in haar producten en merken waardoor jouw stagedag nooit hetzelfde is!
 • Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Marjon Brouwer via m.brouwer@ijsselhallen.nl.
Solliciteren kan via de rode sollicitatiebutton.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar IJsselhallen.