Stagiair(e) Integrale Veiligheid

Wij bieden jou een uitdagende stage op het gebied van veiligheid. In deze stage ga je aan de slag met onderwerpen zoals calamiteitenplan, ontruimingsplan, RI&E’s en handboek veiligheid enz. binnen een aantal van onze locaties in en rondom ‘s-Hertogenbosch. Een belangrijke taak dus!

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Intergrale Veiligheid bij de Brabanthallen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Libéma Beurzen & Evenementen telt acht gerenommeerde beurzen- en evenementenlocaties waaronder 1931 Congrescentrum en Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Autotron Rosmalen en Expo Haarlemmermeer. Daarnaast worden door de verschillende organisatiebureaus diverse publieks-, vakbeurzen en (grootschalige) evenementen georganiseerd zoals Indoor Brabant en Libéma Open. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat zowel de bezoekers als de organisatoren een plezierig bezoek aan onze locatie beleven.

Vind je het leuk om veiligheidsprocessen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Dan is dit de ideale stage voor jou! 

Vanaf September zijn wij op zoek naar een:

Stagiair(e) Integrale Veiligheid

Jouw toekomstige stageplek

Wij bieden jou een uitdagende stage op het gebeid van veiligheid. In deze stage ga je aan de slag met onderwerpen zoals calamiteitenplan, ontruimingsplan, RI&E’s en handboek veiligheid enz. binnen een aantal van onze locaties in en rondom ‘s-Hertogenbosch. Een belangrijke taak dus! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die initiatieven kan nemen om ervoor te zorgen dat er straks volledig bijgewerkte plannen zijn. Waar nodig aangevuld met verbeteringsvoorstellen om de risico’s tot een aanvaardbaar niveau terug te brengen. Hierbij zul je nauw samenwerken met de Manager Event Services, Senior Medewerker Technische Dienst en de Coördinator Servicebalie.

Wat breng jij mee naar deze stage?

 • Je bent een HBO student richting Facility Management, Veiligheidskunde of een andere relevante HBO opleiding;
 • Je hebt affiniteit met de recreatiebranche;
 • Je bent een 3eof 4ejaars student;
 • Je zoekt een stageplaats voor minimaal 5 maanden;
 • Je bent zelfstandig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt planmatig, punctueel, secuur en geordend.

Waarvoor zet jij jouw wekker?
Wij besteden veel aandacht aan het creëren van een positieve en fijne werksfeer, zo is er naast hard werken altijd tijd voor een dolletje tussendoor. Wat hebben wij jou als stagebedrijf nog meer te bieden?

 • Bij de grote evenementen verloten we altijd een aantal toegangskaarten onder onze medewerkers en stagiairs.
 • Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die jouw graag alles leren over de verschillende takken van ons bedrijf.
 • Goede stagebegeleiding waar de focus ligt op onze kennis over te dragen, maar ook aandacht te geven aan jou als individu.
 • Een leerzame stageplaats in een bruisende en dynamische omgeving. Libéma kent zeer veel diversiteit in haar producten en merken waardoor jouw stagedag nooit hetzelfde is!
 • Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes.

De standplaats van deze stage is de Brabanthallen in s’-Hertogenbosch.

Wil je meer informatie?
Neem gerust contact op met Karin Berens, Manager Event Services op tel: 06-57190561 of email: k.berens@libema.nl. Solliciteren is alleen mogelijk via de rode sollicitatiebutton.  Kies voor een stage bij de Brabanthallen en kies voor ‘Veiligheidskunde’ als functiegebied.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar het hoofdkantoor.