Stagiair(e) Horeca 1931 Congrescentrum Brabanthallen

Wil jij jouw horeca ervaring verbreden door onderdeel uit te maken van mooie events of interessante congressen? Dan is dit dé stage voor jou! Jouw stagedag is nooit hetzelfde!

Wil jij solliciteren?

Kies voor 'Horeca bij 1931 Congrescentrum' door deze aan te vinken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

De mooiste tijd beleef je bij Libéma Beurzen & Evenementen

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch is typisch zo’n locatie die iets doet met de bezoeker én medewerker. Dit moderne rijksmonument ligt op een steenworp afstand van de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch en direct gelegen aan de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Bij 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch zorgt het hele team ervoor dat de gasten kunnen genieten van ouderwetse gastvrijheid. Dit spreekt natuurlijk ook voor zich aangezien we ons bij 1931 bevinden in het hart van het Bourgondische en gastvrije Brabant.

Ter versterking van ons team zijn wij per 1 September op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega in de functie van:

Stagiaire Horeca
(Meeloopstage)

Jouw toekomstige stageplek
Als Stagiaire binnen Congrescentrum 1931 ben je hèt aanspreekpunt voor onze gasten en klanten! Jij zorgt samen met het horecateam voor een gastvrij ontvangst en verblijf van onze gasten tijdens de diverse congressen en evenementen. Je bent een gepassioneerd gastheer/gastvrouw, waarbij je werkzaamheden erop zijn gericht om te voldoen aan de verwachtingen van onze gasten en daar waar mogelijk te overtreffen. Tevens behoren voorbereidingen en opbouwen van evenementen tot de werkzaamheden.

Hoe maak jij ons team compleet?

  • Je bent minimaal 16 jaar;
  • Je volgt een relevante opleiding;
  • Je bent enthousiast, gastgericht, pro-actief, ambitieus en werkt graag in teamverband;
  • Je kennis van de Nederlandse taal is zowel mondeling als schriftelijk goed;
  • Je bent stressbestendig, gastgericht, collegiaal en resultaatgericht;
  • Je bent flexibel inzetbaar en hebt natuurlijk geen 9 tot 5 mentaliteit.

Hoe zorgen wij voor jou?
Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die ertoe bijdragen dat zowel gasten als medewerkers de mooiste tijd binnen Libéma beleven. De standplaats van deze functie is ‘s-Hertogenbosch.

Enthousiast?
Ben je enthousiast en voldoe je aan de gestelde eisen dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Solliciteren is mogelijk door op de sollicitatiebutton ‘Direct Solliciteren’ te klikken. Je kan je CV en motivatie toevoegen en daarnaast een keuze maken uit verschillende stageplaatsen. Kies voor stageplaats op de afdeling ‘Stage Horeca bij 1931 Congrescentrum’ door deze aan te vinken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!  Wil je toch graag nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met Jeroen Maas, Partymanager (j.maas@1931.nl).

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar 1931 Congrescentrum Brabanthallen.