Stagiair(e) Groenonderhoud

Met het team van de facilitaire dienst werk je samen om het park er perfect uit te laten zien voor onze gasten.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Groenonderhoud bij Hippisch Centrum Deurne. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Met 24 locaties, een aantal eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma één van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat al onze gasten, relaties en collega’s de mooiste tijd bij Libéma beleven.

Per 1 augustus 2016 is Libéma eigenaar geworden van Hippisch Centrum Deurne,een unieke locatie! Uniek vanwege de ligging en de talloze mogelijkheden die het biedt. Het uiteindelijke doel is om de locatie te transformeren naar een innovatief, sportief en recreatief centrum voor de paardensport in Nederland.

Om aan deze locatie mede vorm te geven zijn wij op zoek naar een

Stagiair(e) Groenonderhoud
(fulltime)

Jouw toekomstige stage
Met het team van de facilitaire dienst werk je samen om het park er perfect uit te laten zien voor onze gasten. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het onderhoud van onze groenvoorzieningen op deze locatie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Snoeiwerkzaamheden;
  • Schoffelen;
  • Grasmaaien;
  • Onkruid verwijderen;
  • Onderhoud rijbanen & stallen.

Tijdens je werk zul je ook in contact staan met gasten. Je staat onze gasten te woord en je biedt hen de gevraagde informatie.

Wat breng jij mee naar deze stage?

  • Je volgt momenteel een MBO opleiding (BOL) in de richting van Groen en bent op zoek naar een fulltime meeloopstage;
  • Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal;
  • Je hebt oog voor detail en je weet van aanpakken;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent representatief en enthousiast.

Waarvoor zet jij jouw wekker?
Libéma heeft op al locaties en het hoofdkantoor reeds vele jaren stagiairs die vele mooie leermomenten hebben beleefd tijdens de stage.Wij bieden je bij Hippisch Centrum Deurne een stageplaats met veel afwisseling, in een leuke dynmische werkomgeving met enthousiaste collega’s. Je zult tijdens deze stage een bijdrage leveren aan de opbouw van deze nieuwe locatie. Jouw stagedag zal nooit hetzelfde zijn.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met jouw toekomstige collega’s op info@hippischecentrumdeurne.nl.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar Hippisch Centrum Deurne.