Stagiair(e) Event Marketing

Een gevarieerde leerplek om evenementen kenbaar te maken aan zowel de Business to Business als Business to Customer markt.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Eventmarketing bij Brabanthallen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Met ruim 24 locaties, een aantal eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat al onze gasten, relaties en collega’s de mooiste tijd bij Libéma beleven.

Libéma is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een algemeen directeur en een divisiedirectie, daarbij ondersteund door verschillende serviceafdelingen: Finance & Administration, ICT, HR Advies, Bouw & Onderhoud, Marketing & Sales, Horeca en Juridische Zaken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit.

De serviceafdeling Marketing bestaat uit enthousiaste medewerkers die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan de realisatie van alle marketingactiviteiten.

Daarnaast ga je aan de slag voor de consumentenbeurs TuinIdee die plaatsvindt van 21 t/m 24 februari. Het grootste tuinevent van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen. Op TuinIdee draait alles om beleven, inspireren en nieuwe ideeën opdoen voor de ultieme tuinbeleving. Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, laat een gratis tuinschets maken, doe mee aan leuke én leerzame workshops en volg presentaties van bekende tuin personalities in het Tuintheater.

Voor de afdeling Marketing Divisie Zuid/West en TuinIdee zijn wij op zoek naar:

Stagiair(e) Event Marketing
(meeloopstage)

Jouw toekomstige stage

Tijdens de stage geef jij, als échte creatieve doener, samen met de andere marketeers vorm aan eventmarketing. Dit doe je voor verschillende evenementen die vallen onder een van de 7 Beurzen & Evenementenlocaties van Libéma in de regio Zuid/West Nederland. Kortom, een gevarieerde leerplek om evenementen kenbaar te maken aan zowel de Business to Business als Business to Customer markt.

De standplaats van deze stage is Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.
Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

Hoe jij ons team compleet maakt

  • Je volgt momenteel een opleiding richting: Commerciële Economie, Eventmanagement, Social Innovation, Marketing of Communicatie;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een vlotte pen, energie en creativiteit;
  • Je hebt affiniteit met social media, het maken van websites en nieuwsbrieven.

Daar staat iets tegenover
Wij besteden veel aandacht aan het creëren van een positieve en fijne werksfeer, zo is er naast hard werken altijd tijd voor een dolletje tussendoor. Wat hebben wij jou als stagebedrijf nog meer te bieden?

  • Naast een stagevergoeding ben je uiteraard altijd welkom om gratis als gast naar onze attractieparken te gaan. Bij de grote evenementen verloten we altijd een aantal toegangskaarten onder onze medewerkers en stagiaires.
  • Goede stagebegeleiding waar de focus ligt op onze kennis overdragen, maar ook aandacht te geven aan jou als individu.
  • Een leerzame stageplaats in een bruisende en dynamische omgeving. Libéma kent zeer veel diversiteit in haar producten en merken waardoor jouw stagedag nooit hetzelfde is!
  • Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes.

Ben je er nog?
Solliciteren kan via de rode sollicitatiebutton. Voor vragen neem gerust contact op met jouw toekomstige collega:
Janneke ten Caten, Marketeer Libéma Zuid/West en Marketeer TuinIdee, via j.ten.caten@brabanthallen.nl

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar Brabanthallen