Stagiair(e) Dierverzorging

Volg je momenteel een MBO of HBO opleiding richting Dierverzorging en wil je graag werken met zeezoogdieren? Dan zoeken wij jou voor de leukste stage!

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Dierverzorging bij AquaZoo. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Aqua Zoo Friesland ligt net buiten Leeuwarden en is met de uitgebreide diercollectie van 100 diersoorten, de natuurlijke inrichting van het park en de bijzondere dierverblijven het leukste dagje dierentuin van Noord-Nederland. De dierentuin van ruim 18 hectare is nog steeds in ontwikkeling en trekt jaarlijks 185.000 bezoekers. Onze medewerkers van de afdeling Dierverzorging/Facilitaire dienst en de afdeling Dagrecreatie bestaat uit ruim 20 medewerkers.

Per direct zijn wij op zoek naar een

Stagiair(e) Dierverzorging
(meeloopstage)

Jouw toekomstige stage
De dierverzorger is verantwoordelijk voor het welzijn van onze dieren en het geven van informatie over de dieren aan onze bezoekers. Als stagiair(e) draai je volledig mee als het gaat om het verzorgen van onze dieren. Een super leerzame stage waarin je veel leert over de dieren.

Wat breng jij mee naar deze stage?

  • MBO niveau 2, 3 of 4 dier of HBO diermanagement;
  • Beschikbaar in de weekenden, feestdagen en door de weeks;
  • 40 uur per week beschikbaar;
  • Stageperiode van minimaal 5 weken;
  • Ervaring met zeezoogdieren is een pre.

Waarvoor zet jij jouw wekker?
Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die jou het vak Dierverzorging kunnen leren. Naast een maandelijkse stagevergoeding ben je in je vrije tijd ook (gratis) welkom als gast!

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met jouw toekomstige collega’s via stage@aquazoofriesland.nl.
Solliciteren is alleen mogelijk via de button ‘direct solliciteren’.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar AquaZoo.