Stagiair(e) Creatief ontwerp

Tijdens deze stage ondersteun je het creatieve ontwerpteam op de afdeling Bouw & Onderhoud, bij het ontwerpen en realiseren van diverse belevingsprojecten. Je werkt voor alle bedrijven Libéma, zo is jouw stagedag nooit hetzelfde!

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Creatief Ontwerp op het hoofdkantoor (Libéma). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Stel je voor. Ontwerpen voor mensen en dieren. Voor collega’s en gasten. Werken voor themaparken, vakantieparken, dierentuinen én beurzen- en evenementenlocaties.. *elke dag van de week. Geloof het of niet maar het kan.

Glijd je van je stoel in een briljant interieur? Struikel je over je emoties bij een perfecte combi van planten? Word je intens gelukkig van een goed motief in straatwerk?

Staak het zoeken! Ook voor de lastminute stagezoekers. Wij zijn op zoek naar jou!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Met ruime 24 locaties, een aantal eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat al onze gasten, relaties en collega’s de mooiste tijd bij Libéma beleven.

Libéma is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een algemeen directeur en een divisiedirectie, daarbij ondersteund door verschillende serviceafdelingen: Finance & Administration, ICT, HR Advies, Bouw & Onderhoud, Marketing & Sales, Horeca en Juridische Zaken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid waarbij dienstbaarheid hoog in het vaandel staat.

De serviceafdeling Bouw en Onderhoud bestaat uit 11 medewerkers die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan de realisatie van onderhoud- en nieuwbouwprojecten.

Voor de afdeling Bouw en Onderhoud zijn wij op zoek naar een

Stagiair(e) Creatief ontwerp (MBO / HBO)
(uren in overleg)

Wat houdt het werk in?
Tijdens deze stage ondersteun je het ontwerpteam op de afdeling Bouw & Onderhoud, bij het ontwerpen en realiseren van diverse belevingsprojecten voor onze attractie- & vakantieparken en onze beurzen & evementenlocaties. Daarbij verricht je diverse werkzaamheden waaronder:

 • Inventariseert wensen en geeft advies over interieur en exterieur van de verschillende gebouwen, afdelingen en ruimtes;
 • Doet ontwerp- en stylingvoorstellen voor de horecalocaties, recepties, bungalows en dierenverblijven van de verschillende dochterbedrijven binnen de divisies Vakantie- & Attractieparken en Beurzen & Evenementen;
 • Doet voorstellen ten aanzien van budgettering en projectplanning;
 •  Draagt zorg voor het maken en controleren van handmatig en digitaal tekenwerk (in 2D en 3D);
 • Bewaakt de uitvoering volgens het ontwerp;
 • Draagt zorg voor de inkoop van artikelen, producten, materialen en diensten bij leveranciers;
 •  Bewaakt de uitstraling en het imago van Libéma en houdt daarbij uniformiteit en de kwaliteit in het oog.

Wat breng jij mee naar deze stage?

 • Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal;
 • Je volgt een relevante creatieve HBO of MBO opleiding richting ontwerp of vormgeving;
 • Je bent 3e of 4e jaars student;
 • Je hebt kennis van autocad, sketchup, en PowerPoint;
 • Je bent flexibel en zelfstandig.

Waarvoor zet jij jouw wekker?
Wij besteden veel aandacht aan het creëren van een positieve en fijne werksfeer, zo is er naast hard werken altijd tijd voor een dolletje tussendoor. Wat hebben wij jou als stagebedrijf nog meer te bieden?

 • Naast een stagevergoeding ben je uiteraard altijd welkom om gratis als gast naar onze attractieparken te gaan. Bij de grote evenementen verloten we altijd een aantal toegangskaarten onder onze medewerkers en stagiairs.
 • Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die jouw graag alles leren over de verschillende takken van ons bedrijf.
 • Goede stagebegeleiding waar de focus ligt op onze kennis over te dragen, maar ook aandacht te geven aan jou als individu.
 • Een leerzame stageplaats in een bruisende en dynamische omgeving. Libéma kent zeer veel diversiteit in haar producten en merken waardoor jouw stagedag nooit hetzelfde is!
 • Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Magda Heur, Projectassistente Bouw & Onderhoud op telefoonnummer 073-5282200.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar het hoofdkantoor.