Stagiair(e) Bouwtechnische bedrijfskunde / Vastgoed / Bouwkunde (MJOP's)

Op zoek naar een unieke werkomgeving? Dan zit je hier aan het juiste adres! Tijdens deze stage ondersteun je bij de bouw en onderhoud van diverse (dieren)verblijven en evenementenlocaties.

Stagiair(e) Bouwtechnische bedrijfskunde / Vastgoed / Bouwkunde


Wil je tijdens je stage kennis en kunde vergaren over het maken van MJOP’s in combinatie met de NEN2767, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Bouwtechnische Bedrijfskunde op het hoofdkantoor (Libéma). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Met meer dan 20 locaties, een aantal eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat al onze gasten, relaties en collega’s de mooiste tijd bij Libéma beleven.

Libéma is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een algemeen directeur en een divisiedirectie, daarbij ondersteund door verschillende serviceafdelingen: Finance & Administration, ICT, HR Advies, Bouw & Onderhoud, Marketing & Sales, Horeca en Juridische Zaken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid waarbij dienstbaarheid hoog in het vaandel staat.

De serviceafdeling Bouw en Onderhoud bestaat uit 11 medewerkers die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan de realisatie van onderhoud- en nieuwbouwprojecten.

Wil je tijdens je stage kennis en kunde vergaren over het maken van MJOP’s in combinatie met de NEN2767, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de afdeling Bouw en Onderhoud zijn wij voor de periode januari tot en met juni op zoek naar een

Stagiair(e) Bouwtechnische Bedrijfskunde / Vastgoed / Bouwkunde (HBO)
(uren in overleg)

Wat houdt het werk in?
Tijdens deze stage ondersteun je de afdeling bij het upgraden van de bestaande MJOP’s van de diverse (dieren)verblijven en evenementenlocaties. Daarbij verricht je diverse werkzaamheden waaronder:

 • Leveren van een bijdrage aan de inspecties op locatie, verwerking van de gegevens en het opstellen van het jaarplan/ MJOP;
 • Meewerken in de voorbereiding en planning van het onderhoudsplan;
 • Controleren van de kwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden en opleveringen;
 • Verwerken van de administratie van projecten en het onderhoudsplan;
 • Meedenken over het professionaliseren en efficiënter laten functioneren van de werkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je volgt een relevante HBO opleiding richting Bouwtechnische bedrijfskunde / Vastgoed / Bouwkunde;
 • Je bent 3e of 4e jaars student;
 • Je kunt gebouwen inmeten en hoeveelheden bepalen;
 • Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal;
 • Je bent flexibel en zelfstandig.

Waarvoor zet jij jouw wekker?

Wij besteden veel aandacht aan het creëren van een positieve en fijne werksfeer, zo is er naast hard werken altijd tijd voor een dolletje tussendoor. Wat hebben wij jou als stagebedrijf nog meer te bieden?

 • Naast een stagevergoeding ben je uiteraard altijd welkom om gratis als gast naar onze attractieparken te gaan. Bij de grote evenementen verloten we altijd een aantal toegangskaarten onder onze medewerkers en stagiaires.
 • Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die jouw graag alles leren over de verschillende takken van ons bedrijf.
 • Goede stagebegeleiding waar de focus ligt op het overdragen van onze kennis, maar waar ook aandacht is voor jou als individu.
 • Een leerzame stageplaats in een bruisende en dynamische omgeving. Libéma kent zeer veel diversiteit in haar producten en merken waardoor jouw stagedag nooit hetzelfde is!
 • Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes.

De standplaats van deze stage is in Rosmalen.
Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Magda Heur, Projectassistente Bouw & Onderhoud telefoon 073-5282200. Sollicitaties kun je tevens richten aan Magda Heur.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar het hoofdkantoor.