Stagiair(e) Animatie & Entertainment

Als stagiaire animatie & entertainment bij Vakantiepark Dierenbos ben je er echt voor de gast. Je zorgt er samen met een team voor dat de kinderen en hun ouders een onvergetelijke vakantie hebben. Je organiseert en begeleidt diverse activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Animatie bij Dierenbos. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

De bosrijke Brabantse omgeving van Vakantiepark Dierenbos biedt zowel ontspanning als gezelligheid. In en om het park vinden onze gasten diverse faciliteiten waarmee hun vakantie nog leuker wordt, zoals zwemmen in het binnenzwembad, een potje midgetgolfen, heerlijk uit eten in het restaurant of de dieren op het park verzorgen. Bij Vakantiepark Dierenbos genieten onze gasten volop van hun verblijf middenin het groen. Zij worden in stijl verwend door de afdelingen receptie, horeca, zwembad, huishoudelijke dienst, animatie en technische dienst. Samen met een team van 45 enthousiaste collega’s willen wij ervoor zorgen dat onze gasten de ultieme vakantie beleven.

Je werkt samen met een gezellig en enthousiast team waarin hard wordt gewerkt maar ook veel gelachen.
Met deze ultieme vakantiebeleving willen wij ervoor zorgen dat onze gasten niet alleen in een prachtige omgeving verblijven, maar daarbij ook de ultieme beleving ervaren door middel van goede service van gekwalificeerd personeel in het gehele park.

Ter versterking van ons gezellige team zijn wij per direct op zoek naar:

Stagiair(e) Animatie & Entertainment
(uren in overleg)

Jouw toekomstige stageplek
Als stagiair(e) animatie & entertainment bij Vakantiepark Dierenbos ben je er echt voor de gast. Je zorgt er samen met het team voor dat de kinderen en hun ouders een onvergetelijke vakantie hebben in een unieke omgeving.Je organiseert en begeleidt diverse activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen, hierbij kun je denken aan:

 • Kids club activiteiten (denk aan; knutselen, spelletjes, speurtochten etc.);
 • Sport- en spelactiviteiten (7 – 12 jaar en 12+);
 • Minidisco en theater;
 • Evenementen (spooktochten, avondshows, beach party’s, bingo’s etc.);
 • Diverse wateractiviteiten (aquarobics, aqua fun).

Naast bovenstaande werkzaamheden kan je ook nog ingezet worden op andere afdelingen zoals in de horeca en bij de zwembadreceptie. Hierdoor is jouw stagedag nooit hetzelfde!

Wat breng jij mee naar deze stage?

Je volgt een opleiding op minimaal MBO niveau in één van de volgende richtingen:

 • Toerisme, recreatie en/of animatie;
 • Sport en bewegen;
 • Artiest, theater en/of drama;
 • Pedagogisch medewerker.

Onze voorkeur gaat uit naar langere (fulltime) stages zodat je echt mee kunt draaien met het team. Daarnaast beschik je over onze kerncompetenties: gastgerichtheid, collegialiteit en resultaatgerichtheid. Gezien de aard van de werkzaamheden is een flexibele en zelfstandige instelling noodzakelijk. Avonden, zaterdagen, zon- en feestdagen en schoolvakanties behoren namelijk tot de reguliere werkdagen.

Zie je deze stage als jouw unieke uitdaging? Laat dan wat van je horen. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Waarvoor zet jij jouw wekker?

Wij vinden hard werken belangrijk, maar nog belangrijker vinden wij dat medewerkers plezier hebben in hun werk. Want zonder plezier op de werkvloer kun je niet optimaal gastvrij zijn. Daarom besteden wij veel aandacht aan het creëren van een gezellige werksfeer. Hoe doen wij dit?

 • Op de werkvloer hangt een ontspannen sfeer, immers zijn onze gasten op vakantie;
 • Je komt niet alleen maar stage lopen, maar maakt vrienden voor het leven;
 • Een paar keer per jaar zijn er, inmiddels legendarische, Dierenbos feestjes, waar je ook je andere collega’s leert kennen, bijvoorbeeld tijdens onze gezellige kick-off van het seizoen;
 • Naast een stagevergoeding ben je ook altijd welkom om gratis als gast gebruik te maken van de faciliteiten, zoals het zwemparadijs, buiten zwembad en recreatieplas en de bowlingbaan;
 • Indien je geruime tijd achter elkaar stage loopt, is het mogelijk om op het vakantiepark te verblijven.

Wij bieden jou dus een zeer afwisselende en uitdagende stage in een gezellige sfeer!
Vakantiepark Dierenbos is een erkend leerbedrijf.

Wil je meer informatie over deze stage?
Neem dan gerust contact op met Omneja Wessels e-mail: o.wessels@dierenbos.nl
Sollicitaties graag uitsluitend via de sollicitatiebutton met een motivatiebrief en CV met pasfoto.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar de Vakantiepark Dierenbos