Stagiair(e) Animatie

Het animatieprogramma van Beekse Bergen is bijzonder uitgebreid! Gasten van alle leeftijdsgroepen de mooiste (Afrikaanse) tijd laten beleven is de belangrijkste doelstelling van het team.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Animatie bij Beekse Bergen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Bij Beekse Bergen vinden onze gasten de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning voor jong en oud. Klimmen en klauteren op de speeltoestellen bij Speelland Beekse Bergen, een spectaculaire roofvogelsafari bij Safaripark Beekse Bergen en heerlijk overnachten in de natuur in Vakantiepark Beekse Bergen. Event Center Beekse Bergen kan indoor tot maximaal 1000 gasten huisvesten en outdoor is er plaats voor wel 100.000 bezoekers.

Aan de rand van Safaripark Beekse Bergen wordt nu ook nog een uniek Safari Resort gebouwd, waar onze gasten straks wakker worden tussen leeuwen, zebra’s, giraffen en nog veel meer bijzondere dieren. In het voorjaar van 2018 wordt de eerste fase gerealiseerd, met ruim 200 luxe accommodaties.

Op al deze locaties kennen wij een bijzonder uitgebreid en uniek animatieprogramma! Samen met het team ben jij er echt voor gast.

Momenteel zijn wij weer op zoek naar een:

Animatie / Entertainment stagiair(e)
(Uren in overleg)

Jouw toekomstige stageplek
Als stagiair(e) Entertainment werk je mee aan alle entertainmentactiviteiten bij Beekse Bergen. Zo is jouw dag nooit hetzelfde!

 • Het animatieprogramma van Beekse Bergen is bijzonder uitgebreid en richt zich op kinderen van 0 tot 16 jaar en hun ouders.
 • Je werkt in de vakanties tot zes dagen per week. Buiten de vakanties gaat dit om 5 dagen.
 • Djambo is de mascotte van Beekse Bergen: een stoere en ondeugende olifant die samen met de Rangers voor de dieren van het Safaripark zorgt. Djambo heeft een eigen show. De Djambo Shows wordt van april t/m september dagelijks vier maal uitgevoerd in ieder weekend en op iedere vakantiedag. Daarnaast is Djambo nog een aantal maal te zien bijvoorbeeld om gasten uit te zwaaien of te verwelkomen. De Djambo animatie rangers voeren samen met Djambo de shows uit en delen natuurlijk veel handtekeningen, high fives en knuffels uit.
 • Gasten van alle leeftijdsgroepen de mooiste (Afrikaanse) tijd  laten beleven is de belangrijkste doelstelling van het team.
 • In deze functie krijg je de beschikking over bijpassende werkkleding zodat jij in stijl aan het werk gaat.

Wat breng jij mee naar deze stage?

 • MBO werk/denkniveau (recreatie/toerisme, theater of pabo is een pré).
 • Je hebt ervaring in het werken met groepen kinderen door je opleiding, hobby’s, vrije tijd of (vakantie)werk. Denk bijvoorbeeld aan: muziek, toneel, sport, clubs, scouting, etc.
 • Je bent sportief, creatief, communicatief vaardig en gastgerichtheid is voor jou niet onbekend, danstalent of ervaring is een pré.
 • Natuurlijk heb je ook affiniteit met Afrika en Safari. Kindertheater is een terugkerend evenement dus improviseren voor een grote groep en in het middelpunt van de belangstelling staan is iets waar jij je prettig bij voelt.
 • Je hoort regelmatig uit jouw omgeving dat er (in positieve zin!) ‘een steekje los’ zit.

Waarvoor zet jij jouw wekker?
Wij besteden veel aandacht aan het creëren van een positieve en fijne werksfeer, zo is er naast hard werken altijd tijd voor een dolletje tussendoor. Wat hebben wij jou nog meer te bieden?

 • Naast een maandelijkse stagevergoeding leuke extra’s zoals gratis toegang tot Beekse Bergen;
 • Goede begeleiding waar de focus ligt op onze kennis over te dragen, maar ook aandacht te geven aan jou als individu;
 • Mogelijkheid tot verblijf in ons stagehuis, indien accommodatie tijdens jouw stage van belang is;
 • Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes.

Wij bieden jou dus een leerzame stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving waar je veel ervaring kunt opdoen in veel verschillende entertainment activiteiten.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Stephanie Geursten via s.geurtsen@beeksebergen.nl.
Sollicitaties graag uitsluitend via de sollicitatiebutton

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar de Beekse Bergen.