Stagiair(e) Marketing & Campagnemanagement Beurzen & Evenementen Noord

Als stagiair(e) Marketing & Campagnemanagement kom je te werken op de afdeling Beurzen & Evenementen van de regio Noord-Nederland. Samen met je collega’s maak je een plan om zowel Omnisport Apeldoorn als IJsselhallen Zwolle als muziek- en entertainment tempel in de markt te zetten en te promoten.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Marketing & Campagnemanagement B&E Noord. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! 

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Met meer dan 20 locaties, een aantal eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat al onze gasten, relaties en collega’s de mooiste tijd bij Libéma beleven.

Libéma is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een algemeen directeur en een divisiedirectie. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid waarbij dienstbaarheid hoog in het vaandel staat.
De afdeling Sales Beurzen en Evenementen Noord bestaat uit 2 enthousiaste salesmanagers, een marketeer en een salesondersteuner die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan de realisatie van alle salesactiviteiten.

Wij zijn vanaf heden op zoek naar een:

Stagiair(e) Marketing & Campagnemanagement

Wat houdt het werk in?

  • Samen met je collega’s maak je een plan om zowel Omnisport Apeldoorn als IJsselhallen Zwolle als muziek- en entertainment tempel in de markt te zetten en te promoten.
  • Je zorgt voor briefings, planningen en de juiste invulling van de middelen.
  • Je stelt campagne-overzichten en evaluaties op.
  • Je verzorgt de administratie en archivering van de campagne- en promotiemiddelen.
  • Je draait volledig mee op de afdeling en zodoende wordt je (creatieve) inbreng ontzettend gewaardeerd.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een HBO of WO-opleiding, richting commerciële economie, marketing, communicatie, eventmanagement, of PR;
  • Je bent gedreven, resultaatgericht en collegiaal;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een grote mate van flexibiliteit, energie en creativiteit;
  • Zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn in verband met de diversiteit binnen de organisatie een belangrijke eigenschap;
  • Je bent commercieel, assertief en punctueel.

Wat mag je van ons verwachten?
Een fantastische stage. Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Daarnaast kom je in een team van super leuke en enthousiaste collega’s. De afdeling heeft reeds vele jaren stagiairs die vele mooie leermomenten hebben beleefd tijdens de stage. Libéma biedt maandelijkse stagevergoeding. De standplaats van deze functie is Omnisport Apeldoorn of IJsselhallen Zwolle.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Naomi Bugter n.bugter@libema.nl. Solliciteren kan via de rode sollicitatiebutton.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar IJsselhallen.