Stagiair(e) Marketing & Social Media

Tijdens deze stageperiode zorg je samen met het marketingteam en de social media specialist voor rake content en beestachtige hoge engagement op de kanalen van onze attractie- en vakantieparken. Ben jij dus goed in het creëren en (na)bewerken van content, schut jij creatieve woordgrapjes zo uit je mouw, weet jij precies hoe je de doelgroep écht moet raken en kennen social media platformen voor jou geen geheimen? Dan ben jij de social media tijger die wij zoeken!

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Marketing & Social Media op het hoofdkantoor (Libéma). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! 

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Met meer dan 20 locaties, een aantal eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat al onze gasten, relaties en collega’s de mooiste tijd bij Libéma beleven.

Libéma is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een algemeen directeur en een divisiedirectie. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid waarbij dienstbaarheid hoog in het vaandel staat.
De afdeling Marketing & Communicatie bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste en gedreven marketeers en communicatie-specialisten die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan de realisatie van alle marketingactiviteiten.

Wij zijn vanaf juni 2019 (of augustus/september 2019) op zoek naar een:
Stagiair(e) Marketing & Social Media

Wat houdt het werk in?

 • Samen met de social media specialist en je mede-stagiaires en collega’s zorg je voor mooie content op de social kanalen van onze attractie- en vakantieparken (waaronder Beekse Bergen, Dierenrijk en Aviodrome).
 • Je bedenkt passende activaties, promoties en creëert onderscheidende foto- en videocontent.
 • Je bewaakt de vragen en reacties die we ontvangen via onze socials en zorgt voor passende antwoorden.
 • Je draagt bij aan een hoger bereik en engagement op de diverse social kanalen.
 • Je ondersteunt op het gebied van social advertising en bijbehorende administratie.
 • Je zorgt voor goede afstemming met de stakeholders op de parken en de afdeling.
 • Je werkt mee aan aanvullende promoties en social activaties binnen de afdeling of op de parken.
 • Je draait volledig mee op de afdeling en zodoende wordt je (creatieve) inbreng ontzettend gewaardeerd.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je volgt een HBO of WO-opleiding, richting marketing, media, content, communicatie
 • Je bent gedreven, resultaatgericht en collegiaal;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een grote mate van flexibiliteit, energie en creativiteit;
 • Je hebt de skills om zelf (bewegend) beeldmateriaal voor social media te produceren en editen.
 • Zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn in verband met de diversiteit binnen de organisatie een belangrijke eigenschap;
 • Je bent commercieel, assertief en punctueel.

Wat mag je van ons verwachten?

Een fantastische stage. Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Daarnaast kom je in een team van super leuke en enthousiaste collega’s. De Marketing afdeling heeft reeds vele jaren stagiairs die vele mooie leermomenten hebben beleefd tijdens de stage. Libéma biedt maandelijkse stagevergoeding. De standplaats van deze functie is het Autotron te Rosmalen.

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent het hoofdkantoor