Stagiair(e) Grafisch Ontwerp & DTP

Als stagiair(e) Grafisch Ontwerp & DTP op de afdeling marketing Beurzen & Evenementen voer je dtp-werkzaamheden uit voor off – en online (communicatie) middelen.

Wil jij solliciteren?

Klik op de rode sollicitatiebutton en kies voor de stage Grafisch Ontwerp & DTP op de afdeling Beurzen & Evenementen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!act met je op!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Met meer dan 20 locaties, een aantal eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat al onze gasten, relaties en collega’s de mooiste tijd bij Libéma beleven.

Libéma is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een algemeen directeur en een divisiedirectie, daarbij ondersteund door verschillende serviceafdelingen: Finance & Administration, ICT, HR Advies, Bouw & Onderhoud, Marketing & Sales, Horeca en Juridische Zaken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid waarbij dienstbaarheid hoog in het vaandel staat.

De serviceafdeling Marketing bestaat uit enthousiaste medewerkers die ieder vanuit eigen expertise bijdragen aan de realisatie van alle marketingactiviteiten.

Wij zijn op zoek naar een:
Stagiair(e) Grafisch Ontwerp & DTP
(meeloopstage 32-40 uur)

Wat houdt het werk in?
Als Stagiair(e) Grafisch Ontwerp & DTP ondersteun je de afdeling marketing met het uitvoeren van dtp-werkzaamheden voor off – en online (communicatie) middelen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Briefings vertalen naar ontwerpen;
  • Het aanleveren van drukwerk klare ontwerpen aan de drukkerij;
  • Contacten onderhouden met marketeers en leveranciers ten behoeve van het afstemmen van opdrachten en verschillende technische specificaties;
  • Onderhouden beeldenbank, huisstijlhandboeken updaten;

Wat verwachten wij van jou?

  • Je kunt werken met programma’s als Indesign, Illustrator en Photoshop;
  • Je bent creatief in beeld en je hebt gevoel voor vormgeving;
  • Je bent in staat om snel te schakelen en hebt een proactieve houding;
  • Je bent zelfstandig en je hebt oog voor detail;
  • Je bent stressbestendig;

Wat mag je van ons verwachten?
Een fantastische stage. Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Daarnaast kom je in een team van zeer enthousiaste collega’s. De Marketing afdeling heeft reeds vele jaren stagiairs die vele mooie leermomenten hebben beleefd tijdens de stage. Libéma biedt maandelijkse stagevergoeding. De standplaats van deze functie is de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Janneke ten Caten (Eventmarketeer) via j.ten.caten@libema.nl

Wat is mijn reistijd?

Bereken hoe lang jij onderweg bent naar de Brabanthallen.