De mooiste tijd beleef je bij Libéma


De leukste bijbaan voor dagdieren én nachtdieren!

Direct solliciteren op een bijbaan?

Reageer nu op je ideale bijbaan!

Hoe werkt het sollicitatieproces?

Schrijf je nu in voor een bijbaan bij een van onze locaties en geef je voorkeuren aan! Door op de sollicitatiebutton ‘Direct Solliciteren’ te klikken kan je je CV en motivatie toevoegen en daarnaast een keuze maken uit verschillende bijbanen. Kies voor de locatie waar je interesse in hebt door deze aan te vinken en geef daarbij direct je voorkeur aan voor een bijbaan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Lees hieronder welke bijbanen wij op onze verschillende locaties te bieden hebben.

Waarom onze medewerkers zo trots zijn op hun bijbaan

Een bijbaan bij Libéma, stel het jezelf eens voor. Tussen de tijgers op het Safaripark of tussen bekende Nederlanders op beurzen en evenementen. Bij onze locaties voelt een werkdag bijna als een uitje! Wij bieden niet alleen de optimale afwisseling in je bijbaan, maar geven je ook de mogelijkheid om zoveel mogelijk te leren in de recreatiebranche! Op vrijwel ieder vakgebied zijn er bijbanen.

Jouw goede werkinstelling wordt natuurlijk beloond. Zo bieden wij een hoger uurloon vanwege een all-in salaris. Een all-in salaris betekent dat je een groot deel van je reserveringen direct elke maand krijgt uitbetaald, in plaats van één keer per jaar. Met reserveringen bedoelen we jouw vakantiegeld en je verlofopbouw over alle uren die je extra hebt gewerkt bovenop je contracturen. Wij betalen een all-in salaris aan alle medewerkers die een 3,5-uur contract bij ons hebben. Ook kennen onze dochterondernemingen van Libéma een gunstige personeelsplanning. Je kunt namelijk genoeg uren maken en je hebt zelf invloed op je werkrooster!

Niet alleen de leukste gasten, maar ook de leukste collega’s!

Je komt in een team van zeer enthousiaste collega’s die ertoe bijdragen dat niet alleen gasten maar ook medewerkers de mooiste tijd binnen Libéma beleven. Wij denken met je mee. Heb je bijvoorbeeld een toets- of tentamen week? Dan zorgen wij ervoor dat je voldoende tijd voor je studie overhoudt. Dit is nog niet alles! Wij zorgen natuurlijk ook voor de leukste personeelsfeesten.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent minimaal 16 jaar of ouder

  • Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal

  • Je bent flexibel inzetbaar (vooral in weekenden, avonden en schoolvakanties)

  • Je bent representatief, enthousiast en je weet van aanpakken.

Ken jij iemand die een bijbaan zoekt?

Deel deze pagina dan via social media!